Pretraži

Edita progovorila šta je sve žrtvovala zbog karijere

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Edita je gostujući u jednoj emisiji otkrila da je morala da se odrekne nekih stvari zarad svog posla, kako bi bila pravi profesionalac. 

  • Ovaj posao je sportski. Moraš da vodiš sportski život, kao sportista koji želi da pobedi, mora da trenira. Moraš da treniraš, mora da se odrekne, nema slatkiša, nema pušenja, alkohola, da izlazi, da se druži… Mi pevači smo malo lucidni, ne spavamo zbog posla, malo smo i čudni, neki su i destrukvni, neki su malo i asocijalni, ali da bi na kraju bio pravi profesionalac moraš da se odrekneš nekih stvari u nekom trenutku svog života – rekla je pevačica i dodala da je ona to kasnije shvatila, ali smatra da nije zakasnila. 

Ja ne mogu da se hvalim da sam se, recimo, sa 19 godina odrekla nekih stvari – nisam, tek sam nedavno, pre par godina, shvatila neke stvari, ali sve u svoje vreme.Ona je podelila kako se oseća i otkrila da nije uvek pozitivna, kao i da se malo distancirala od medija. 

  • Sestra mi je takođe u šoubiznisu već dugi niz godina, nije došlo do zasićenja medija, ali nisam ja taj tip ličnosti. Ne mogu da kažem i da se ograđujem da sam nešto asocijalna, ali iskreno da kažem, koliko god se ja trudila da zračim pozitivnom energijom i da budem ekstrovertna i da sa svima super pričam, to nije tako. Meni nije lako i nisam taj tip koji kad se upale kamere blistam i smejem se, a trudim se da to radim, i onda baš sam nekako, šta znam… Izgradila sam sebe i zadovoljna sam sobom kako radim svoj posao, kao i publika – zaključila je Edita, prenose domaći mediji. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz