Pretraži

Edita pod temperaturom otišla na koncert Marije Šerifović, a evo ko joj je pravio društvo

Showbiz
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Edita Aradinović i te kako voli da ispoštuje pratioce konstantnim nastupima i novim pesmama, ali ovog puta pevačica je išla na koncert svoje koleginice Marije Šerifović sa visokom temperaturom.



Ona je na Instagramu slikala toplomer koji jasno pokazuje temperaturu 37.7 i napisala je da joj vodolija u njenom horoskopskom znaku pomaže da se izbori sa padom imuniteta.

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

 

 – Jel to počela da radi vodolija u meni, pošto bi rak plakao 24/7. Sad se hrabra vodolija pravi jaka, e'bem vas obe glupe. Molim strelca u mesecu da reguliše temperaturu i sve kardio stanice. Idem na koncert Marije Šerifović večeras. Plakaću tamo svakako – tužno je napisala Edita.

Edita je u publici pevačicinog koncerta sedela sa tiktokerom i voditeljom Wajwai-jem. Međutim, njen kolega Gastoz joj je poručio da Wajwai pazi na nju dok on ne dođe.

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

 

 – Neka te pričuva dok ne dođem – odlučno je rekao Gastoz njegovoj koleginici, iako se na kraju ispostavilo da je to samo šala i da između Edite i njega postoji isključivo drugarski odnos.

 

Posle koncerta pop pevačica se još malo proveselila sa njenim koleginicama i kolegama u jednom prestižnom klubu gde je bila i Sanja Vučić.

Obe su se zajedno slikale i uživale uz muziku, poručivši Editinoj sestri Indy da im mnogo nedostaje.

Indy mi te volimo – istakla je pevačica na njenom storiju.

Podsećamo, Edita je nedavno počastila fanove slikom u belom donjem vešu ističući obline koje se vide u odrazu nenog ogledala, a u opisu storija je napisala "Ljubav" i označila njenog kolegu Gastoza. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz