Pretraži

Edita otkrila šta misli o pevanju na plejbek svojih kolega

Showbiz
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Edita Aradinović sinoć je održala koncert na Ušću u sklopu Belgrade Music Week fest-a. Pevačicu smo navikli da viđamo u opuštenom i ležernom izdanju na sceni, a ovog puta bila je utegnuta od glave do pete u kostimu koji je isticao njenu figuru.

Pored glasa i stasa, odevna kombinacija našla se u prvom planu jer su mnogi komentarisali njen izgled.S obzirom na to da je prvo veče ove manifestacije bilo rezervisano za repere i trepere Cobija, Nuccija, Vojaža, Gazda Paju, Senidah i druge, oni su morali da pevaju na plejbek, a sada je Aradinovićeva otkrila šta misli o tome, s obzirom na to da je ona pevala uživo. 

Ona je istakla da su njene mlađe kolege već zvezde, te da im se sve može. 

„Nemojte da me navlačite. Ne znam. To je neka nova muzika. I kad odete na koncert Dženifer Lopez, ona ne peva sve pesme uživo. Poenta je da ljudi hoće da vide Nuccija, njegov lik, energiju i ostale stvari. Njima je to opravdano i oni to mogu. Ne mislim samo na njega, govorim jer je on nastupio prve noći“, rekla je Edita.

Pevačica je zatim prokomentarisala koliko joj je bitan autfit na sceni, pa je po tom pitanju izdvojila Jelenu Karleušu.

„To je malo dublja filozofija. Mislim da da, ali i ne. Ne treba biti rob ničega, a s druge strane treba raditi na sebi. Što se tiče autfita na sceni, nemam problem. Ne volim da mi bude neudobno. Jelena Karleuša je možda najveći profesionalac u tom smislu zato što može sve da ponese i da u tome stoji na plafonu, visi, leti… Ja to ne bih mogla i zato volim da uvek bude ležerno i svedeno. Prvi put sam za Music Week izašla iz okvira sebe“, rekla je Aradinovićeva.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz