Pretraži

,,EDITA JE PRVI PUT POSLOVNO STALA IZA MENE“: Indy progovorila o saradnji sa sestrom

Showbiz
0
Photo: Instagram/indy_ara_indira

Ona je sve iznenadila kada je objavila da se udala, a sada u jednoj emisiji govorila o svojim planovima za budućnost kada je muzika u pitanju, te je otkrila i šta novo prirema za publiku.

–  Uklapam se dobro, zato me i ima ovde često. Ceo život sam maštala da živim na moru, ali se nisam nadala da će to biti neko hladno more. Da, ljudi jesu hladni i jeste drugačije nego ovde, ali ja to nadoknadim dolaskom u Beograd. Malo sam se udala, pa živim takav život. Jesam udata, ali se nije mnogo toga promenilo… Radim redovno, moja sestra Edita se konačno umešala. Prvi put je poslovno stala iza mene i jako sam srećna što sam pod njenim uticajem dobila neku "novu Indi" – rekla je Indy.



A onda je progovorila i o svom suprugu za koga ne krije da je i te kako vezana, ali i da je srećna kada je njen ljubavni život u pitanju.

– Moj muž je znao koga ženi, kao što sam ja znala za koga se udajem. Sada je to malo drugačije, kada dođem posle nekog vremena, lepše mi je i emotivnija sam kada vidim drage kolege, prijatelje, braću i sestre. Imam najlepšeg muža na svetu i zbog toga ga najviše volim, jer je širok i jer ima razmevanja za mene i moj život. Nije lako putovati i ići non stop gore dole, ali nije ni teško ako se dobro organizuješ – dodala je Indi u emisiji "Premijera Vikend specijal".

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz