Pretraži

DŽULIJA ROBERTS RAZNEŽILA SVE: Glumica prvi put objavila sliku svojih blizanaca i to na poseban dan! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/juliaroberts

Poznata glumica Džulija Roberts na svom Instagram profilu je objavila slike svojih blizanaca, a fanovi su ovu objavu zasuli komentarima.

Džulija ima 56 godina i troje dece. Iako ima dosta fanova koji obožavaju njenu glumu ona ne deli često sa fanovima trenutke iz svog privatnog života. Ona jako ceni svoju privatnost, kao i privatnost svoje dece, međutim sada je objavila slike svojih blizanaca, ćerke Hejzel Patricije i sina Fineja Voltera i to dok su bili bebe.

Razlog ove objave na Instagramu koja je privukla veliku pažnju pratilca je rođendan njene dece. Blizanci pune 19 godina, a ona je nikad srećnija zbog toga.

Ona je u opisu slike gde se vidi kako ih ona drži u rukama dok su još bili bebe, napisala:

– 19. Nema reči za ovu radost, zabavu, divlji ritam zajedničkog života. Neka im je najsrećniji rođendan, puno ljubavi im šaljem.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Poznata glumica blizance je dobila sa suprugom Denijem Moderom i često služe kao par za primer.  Njih dvoje pored blizanaca imaju i 16-godišnjeg sina Henrija Danijela.

Ovaj poznati par blizance je dobio 2004. godine, a u braku su od 2002. Svojevremeno glumica je u jednom intervjuu rekla da su deca došla u trenutku kada se profesionalno ostvarila i kada je započela novo životno poglavlje u ulozi majke.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz