Pretraži

DŽORDŽI ZAPALIO MASU: Mladi artist priredio publici najjači provod na IDJTV party-ju! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJ

Džordži je imao tu priliku da prvi nastupa na novoj lokaciji, a tu priliku izvođač je iskoristio da, pored svog hita "Loš sam ti ja" koji je nastao još tokom IDJShow-a, prvi put javno izvede i numere sa svog EP-ja.Pre početka žurke, on je za naše kamere rekao da mu je čast što otvara novu sezinu žurki i da očekuje lud provod: 

Dobro se osećam, ovo je moj prvi solo nastup. Očekujem da se dobro zabavim i lepo provedem, samo jako – rekao je on i dodao:

Klub je pun, spreman sam da pokidam – istakao je mladi izvođač.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV

 

On je izazvao pravu euforiju kada je izašao na binu, a da je publika nestrpljivo iščekivala ovaj nastup govori i to da je armija Džordžijevih fanova horski pevala njene nove hitove.

Klub je bio dupke pun, a osim brojnih fanova, na partiju smo imali prilike da vidimo i popularne influensere Wajwai-ja i Mihaela, koji su među prvima stigli da podrže svog prijatelja Džordžija.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV

 

Takođe, podršku su mu pružili i učesnici iz IDJShow-a Ermina Hajdarević, Stefan Shy i Mahrina, a na najboljoj žurki u gradu uživali su i Sergej Pajić, Sanela, Marija Ignjatović i mnogi drugi iz sveta poznatih.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV

 

Vrelu atmosferu u klubu dodatno je podgrejao Mike Ride koji je puštao muziku, i koji će i naredne nedelje, u četvrtak od 23 časa zabavljati publiku na istim mestu.

Kako je sve izgledalo, saznajte u videu ispod teksta:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz