Pretraži

DŽORDŽ KLUNI IZNEO NEOČEKIVANU ISTINU O AMAL: „Da ona kuva verovatno bismo svi umrli!“

Showbiz
0
džordž amal kluni
Foto: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznati glumac Džordž Kluni nedavno je za strane medije pričao o svojoj ženi Amal Kluni, pa je otkrio detalje koje niko nije znao. 

Jedan od najpoznatijih neženja Džordž Kluni 2014. godine venčao se sa londonskom advokaticom Amal Alamudin u Italiji, a kako oboje obožavaju tu zemlju, posebno jezero Komo, kupili su vilu u kojoj provode svaki slobodan trenutak. Njihovu ljubav upoptunili su i njihovi naslednici, blizanci El i Aleksandra.

Iako se trude da svoju privatnost zadrže dalje od očiju javnosti uprkos tome što su oduvek bili u žiži interesovanja, glumac je sada napravio izuzetak, pa za strane medije otkrio pojedine detalje iz njihovog braka koje do sada niko nije znao.

Naime, Kluni je ovom prilikom otkrio da se njegova supruga ne snalazi najbolje u kućnim poslovima, pa se našalio rekavši da su njene kulinarske veštine toliko loše da mogu da „ubiju celu porodicu“.

– Moja supruga je briljantna advokatica, jedna od najvećih svetskih advokatica, ali bolje je da ja kuva, jer postoji mogućnost da ćemo svi umreti – rekao je on tokom premijere Amazonovog filma „The Boys in the Boat“ u Los Anđelesu, koji je režirao i producirao.

amal kluni
Foto: BeautifulSignatureIG / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

On je tom prilikom otkrio i šta će se naći na njihovoj trpezi za predstojeće praznike, budući da, kako je istakao, njegova supruga nije vešta u kuvanju, te je istakao da će to biti samo  „mala božićna ćurka“, slična onoj koju je pripremao za Dan zahvalnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz