Pretraži

Poznati muzičar proslavlja deceniju ljubavi sa 45 godina mlađom devojkom: „U neverovatnoj sam vezi!“

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/scarlettzsabet

Poznati muzičar Džimi Pejdž ovih dana proslavlja deceniju ljubavi sa svojom 45 godina mlađom devojkom, koja je čak 18 godina mlađa od njegove – ćerke!

Džimi Pejdž, gitarista i osnivač grupe „Led Zeppelin“ osim velikim hitovima i mnoštvom fanova može se „pohvaliti“ i turbulentnim ljubavnim životom koji podrazumeva dva braka i mnogo veza.

Legendarni muzičar iza sebe ima brak sa Patrisijom Eker i Himenom Gomez, kao i petoro dece, ali najveću pažnju u njegovom životu privlači veza sa 45 godina mlađom devojkom Skarlet Sabet.

Vest o njihovoj vezi je došla kao šok za sve njegove fanove, a oni danas proslavljaju deset godina srećne ljubavi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Scarlett Sabet (@scarlettzsabet)

Skarlet je tridesetpetogodišnja pesnikinja iz Londona. U vezu sa Džimijem je ušla kada je imala svega 26 godina, a on je tada imao 70. I premda su mnogi mislila da njihova ljubav neće biti dugog daha, ipak oni su sada proslavili deceniju užiavnja u ljubavi.

Kako su njih dvoje naveli, njihova ljubavna priča je započela još 2014. godine kada je ona u jednoj londonskoj knjižari čitala svoju poeziju. Navodno, Džimi Pejdž joj je prišao i tiho joj poručio da joj pesme „seku poput noža“.

Kompliment koji je mlada pesnikinja ja dobila od proslavljene zvezde je veoma uticao na nju, i podstakao je da nastavi sa pisanjem. Oni su se prvo nekoliko puta videli na kafi, što je kasnije preraslo u ručkove, a malo nakon toga Skarlet se preselila u njegov dvorac.

I premda mnogi ističu da je ovo možda najozbiljnija veza poznatog muzičara Skarlet je jednom prilikom priznala da da je na početku veze osećala sramotu i da se tada borila sa predrasudama koje joj je društvo nametalo a koje su bile vezane za razliku u godinama.

Kada je njihova veza početkom 2015. izašla na videlo, tada 25-godišnja Skarlet priznala je da je bila „užasnuta i preplašena tolikim interesom medija“. U tom trenutku je radila kao konobarica u „Chelsea Arts Clubu“, privatnom klubu gde su se sakupljali slavni umetnici.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Scarlett Sabet (@scarlettzsabet)

„U neverovatnoj sam vezi. Mislim da mnogi ljudi imaju brojne predrasude, ali Džimi je izuzetan i divan muškara“, izjavila je ona jednom prilikom.

U trenutku kada se saznalo za njihovu vezu mnogi su ostali šokirani i zbog činjenice da je slavni muzičar do tog trenutka veoma čuvao svoju privatnost i nije je iznosio u javnost.

Ipak, ono što se možda najviše spominje kada je njihova veza u pitanju jesu Džimijeva deca, naročito njegova najstarija ćerka koja je 18 godina starija od njegove devojke, a ono što je najzanimljivije jeste da njih dve nose isto ime – Skarlet.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz