Pretraži

Imala je 108 kg i borila se sa zavisnošću: Slavna glumica promenila život iz korena, pa pokazala potpuno NOVI IZGLED i brutalnu figuru! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka pevačica i glumica, Džesika Simpson, smršala je preko 50 kilograma, a o njenim novim fotografijama ne prestaje da bruji svet.

Džesika je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima je u uskoj, crnoj haljini sa prorezima i čizmama iznad kolena u istoj boji koje je upotpunila pažljivo odabranim nakitom, a svojim novim izgledom potpuno je raspametila svoje fanove!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHRIS DYLAN 🧿 (@chrisdylanx)

Džesika je sem borbe sa kilogramima vodila i neke malo teže – bila je zavisnica od alkohola i tableta, ali je „čista“ već četiri godine, o čemu je govorila u svojim memoarima „Otvorena knjiga“, u kojima je čak objavila i svoju fotografiju iz 2021. godine, koja je uzgred i njen najteži period života.

  • Morala sam da prestanem da pijem alkohol jer su zbog njega moj um i srce cirkulirali u jednom smeru i iskreno, bila sam premorena. Htela sam da se zauzmem za sebe i da razbijem te cikluse u životu kako bih krenula napred, a da ne žalim zbog nekog svog izbora. Alkohol nije bio problem, ja sam bila problem. Nisam volela sebe i nisam poštovala svoju snagu. Danas je poštujem – napisala je pevačica.

 

Podsetimo, njeni problemi sa kilažom počeli su dok je bila trudna, kada je stigla do 108 kilograma. Međutim, kilaža nije bila njena jedina tegoba. Borila se i sa bolovima, otečenošću, nesanicom i anksioznošću.

Ipak, njene najnovije fotografije svedoče o tome da je Džesika odnela pobedu u ovim bitkama, dok je motivaciju i podršku pronašla u svom suprugu Eriku Džonsonu i njihovoj zajedničkoj ćerkici, koju je rodila prošle godine.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz