Pretraži

DŽESIKA ALBA, DŽENIFER LOPEZ… Poznata holivudska stilistkinja otkrila koje zvezde su najgore za saradnju

Showbiz
0
Photo: Instagram/jessicaalba/jlo

Žena po imenu Tamaran, koja je radila za nekoliko svetskih zvezda od 2008. do 2017, otvoreno je govorila o Marisi, Albi, Lopezovoj, Aleksis Knap i Ketrin Hajgl kao najgorim ljudima sa kojima je sarađivala. 

Što se tiče Marise, Tamaran kaže da je oskarovka kasnila, da je bila nepristojna i vrlo posebna. Tamaran se pojavila na vreme na sastanku sa glumicom u 9:30 ujutru, ali „Marisa se nije probudila do 12:30 posle podne, jedva ju je pozdravila i nastavila je da jede svoj doručak." Tomej je takođe bila „izuzetno probirljiva“ i vratila joj je mnogo stvari. Budući da je Tomej „jedna od njenih najdražih glumica“, Tamaran joj je dala ocenu 5 od 10.

U drugom videu Tamaran je osula paljbu na Džej Lo, Albu i Hajgl.

  • Da je 2020. godina karijere, to bi bila Ketrin Hajlg. Moji prijatelji koji su radili sa njom i fotografisali je rekli su mi da je izuzetno teška i uvek luda – priznala je ona.

Kada je reč o Albi, Tamaran kaže da su njeni prijatelji koji su radili na setu koristili frazu "nije fina".

Ona voli da igra igre misli sa tobom i radi nepristojne stvari dok ti govori nešto.

Reči hvale nema ni za Dženifer LopezLjudima koji rade za nju nije dozvoljeno da je gledaju, a Tamaran je dodala da „postoji razlog zašto ne može da ima kostimografe ili krojače.“



Zvezdu ostvarenja „Pitch Perfect“ Aleksis Knap ocenila je sa 1/10.

  • Postoje neke poznate ličnosti koje plaćaju i neke koje jednostavno ne plaćaju jer misle da je njihovo ime dovoljno. Iz popularnog sastava "Pitch Perfect", to je bila Aleksis Knap – rekla je Tamaran, koja je radila sa njenim stilistom godinu dana.

Tamaran je pomogla da se napravi odeća Aleksis Knap za MTV dodelu nagrada 2015.

  • Ovo je bio jedan od najtežih izgleda za sastavljanje… Iako se uklopila u ovu haljinu, Aleksis je odlučila da bi bilo predivno pojesti parče čokoladnog kolača. Deo torte se rastopio na haljinu, a pogodite ko je morao da je očisti?

Tamaran je otkrila da je dizajnerka pozajmila Aleksis nakit vredan 1.300 dolara na crvenom tepihu, a kada je došlo vreme da vrati dragulje „recimo samo da nije mogla da ih nađe." Povrh svega, Knap je želela sve usluge besplatno.

  • Kada je moj šef zatražio plaćanje, Aleksis je odgovorila: "Trebalo je da vam platim?"

Ali u Holivudu nije sve propast i sumor. Tamaran naziva svoje omiljene poznate ličnosti, uključujući Džona Stjuarta, Džordža Klunija i Kari Andervud – "najslađom ženom na planeti“ sa ocenom 10/10.

  • Kari me je pogledala u oči i rekla hvala, molim te i prijatan ti dan – prisetila se Tamaran, takođe hvaleći zvezdu ostvarenja „Modern Family“ Ariel Vinter, za koju je rekla da je „u stvari zaista slatka devojka."

Vinter je dobila samo 7/10 jer smo joj "uklapali haljinu i skrojili je jer je agencija želela da se slika u njoj, ali je ona nije ni nosila."

Selena Gomez je dobila 10/10 zbog toga što je „jedno od najprofesionalnijih ljudskih bića u industriji. Zapravo vam priznaje i zahvaljuje na vašem vremenu i radu."

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz