Pretraži

Dženifer Lopez se rasplakala naočigled svih: Glumica u jeku priča o razvodu progovorila o Benu Afleku, zbog jednog pitanja nije mogla da zadrži suze

Showbiz
0
Foto: Carlos Tischler/ Eyepix Group / INSTAR Images / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez u žiži je interesovanja medija, budući da se šuškanja o njenom razvodu sa Benom Aflekom ne smiruju, a svakim danom sve je više znakova da je „ljubavi došao kraj“.

Ova umetnica prisustvovala je premijeri filma „Atlas“ u ponedeljak, a društvo joj nije pravio Aflek, što je mnogima bilo sumnjivo. Nju očekuje i letnja koncertna turneja, a tim povodom gostovala je u studiju Džimija Kimela.

Džimi ne bi bio Džimi kad ne se ne bi dotakao i privatnog života, a naročito zato što se gotovo svakodnevno u medijima može čuti da u njenom braku ne štima baš sve savršeno, piše Glossy.

Čini se da je baš zbog toga veče poprimilo emotivni preokret nakon što je Džej Lo podelila iskrenu priču o svom susretu sa svojim idolom, Barbarom Strejsend.

Tokom razgovora sa Džimijem Kimelom, Dženifer se rasplakala i to baš u trenutku kada je pričala o svom vereničkom prstenu, koji joj je poklonio suprug Ben Aflek.

Foto: ABC / Ferrari / Profimedia

Ona me je zamolila da pogledam svoj verenički prsten koji mi je Ben poklonio pre mnogo godina – rekla je Dženifer, pa se pisetila tog trenutka uz nostalgični osmeh.

Ova priča o prstenu dovela je do razgovora o slavi i pritiscima koji sa njom dolaze. Džej Lo je rekla da joj je Barbara dala nekoliko dobrih saveta među kojima je i onaj da „u svakom filmskom ostvarenju morate imati bar 5 dobrih scena, 5 scena po kojima će vas upamtiti“.

Ovo dirljivo otkriće dolazi u trenutku kada su Dženifer i Ben pod lupom zbog glasina o njihovoj vezi.

U medijima su se pojavile spekulacije da par, koji se venčao u julu 2022. nakon što je ponovo pokrenuo svoju romansu u aprilu 2021., možda živi odvojeno.

Međutim, njihova nedavna javna pojavljivanja na kojima se jasno vidi da i dalje oboje nose svoje burme ipak sve te navode baca u vodu.

Kasnije, tokom razgovora sa Džimijem o svojoj deci kod kuće, Dženifer je aludirala na svoje ‘seksi vreme’ sa Benom.

  • Ponekad radim seksi stvari kod kuće, ali oni (deca) ne znaju za to – rekla je ona.

Jedan od najlepših parova u Holivudu

Ljubavna priča Dženifer i Bena oduvek je bila stvar holivudske legende. Par se prvi put zabavljao početkom 2000-ih, zaokupivši maštu javnosti svojom romansom da bi raskinuo veridbu početkom 2004.

Jedno drugom su se vratil skoro dve decenije kasnije, na veliko oduševljenje njihovih obožavalaca.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz