Pretraži

Isplivali svi detalji brakorazvodne parnice: Dženifer Lopez podnela zahtev za razvod od Bena Afleka, a evo šta se navodi u dokumentaciji

Showbiz
0
dženifer lopez ben aflek
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudske zvezde Dženifer Lopez i Ben Aflek zvanično su odučili da stave tačku na brak nakon dve godine.

Lopez je u utorak podnela zahtev za razvod pred Višim sudom okruga Los Anđeles, prema sudskim dokumentima koje je pregledao BBC, koji je kontaktirao njihove predstavnike za komentar.

Prema sudskim dokumentima u ovom slučaju, Lopez ili njen advokat treba da obaveste Afleka sa kopijom njenog zahteva za razvod braka.

Medijski izveštaji ukazuju da Lopez, koja je pravno promenila prezime u Aflek, nije navela detalje prenošenje predbračnog ugovora u svom zahtevu za razvod.

Dokument podnet u Višem sudu u LA-u u ovom slučaju navodi da oboje, Lopez, koja ima 55 godina, i Aflek, koji ima 52 godine, moraju da podele finansije, uključujući trenutne prihode, troškove, nekretnine i dugove.

Dokument navodi da oboje moraju da otkriju bilo kakve promene u svojim finansijama „dok ne bude postignut konačan dogovor o svim finansijskim pitanjima u vašem slučaju“.

Credit: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Sud je dao Lopez 60 dana da podnese finansijski izveštaj, dok će Aflek imati još 60 dana nakon što ona dostavi svoje informacije da učini isto.

Dokument navodi da, ako bilo ko od njih ne izvesti ili ne ažurira finansijske informacije, to može rezultirati kaznom koju će odrediti sud.

Podsećamo, o odnosu Dženifer i Bena spekuliše se mesecima. Navodno su stavili svoju vilu u Beverli Hilsu na prodaju za 65 miliona dolara (oko 50 miliona funti) i viđeni su odvojeno, bez venčanih prstenova.

Popularni par „Bennifer“ zvanično je rekao sudbonosno „da“ u Las Vegasu u julu 2022. godine, a u sledećem mesecu su organizovali veću svadbu u Džordžiji.

Njihova romansa je počela nakon što su se upoznali dok su radili na snimanju kriminalističkog filma „Gigli“ iz 2003. godine. Prvobitno su planirali da se venčaju te godine, ali su prekinuli vezu početkom 2004.

Skoro dve decenije kasnije ponovo su obnovili svoju vezu.

“Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. I ispostavlja se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljiva,” rekla je Lopez 2022. godine nakon što je objavila venčanje u Las Vegasu.

Aflek, dvostruki dobitnik Oskara, bio je prethodno u braku sa glumicom Dženifer Garner, koju je upoznao na snimanju romantičnog filma „Pearl Harbor“ iz 2001. godine. Razveli su se 2015. nakon decenije braka i imaju troje dece.

Lopez je bila udata četiri puta: prvi put za kubanskog konobara Ojanija Noa od 1997. do 1998. godine; zatim za svog bivšeg plesnog partnera Krisa Džada od 2001. do 2003. godine; a potom i za pevača Marka Entonija, s kojim je imala blizance, od 2004. do 2014. godine.

Pevačica i glumica poznata kao J.Lo, bila je u vezi i sa zvezdom Njujork Jenkija Aleksom Rodrigezom, a njihov odnos privlačio je veliku pažnju javnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz