Pretraži

Džej Lo završila u pritvoru sa Pi Didijem! Skandali oko repera ne prestaju da se nižu, otkrivena njegova povezanost sa pevačicom

Showbiz
0
Credit: VINCE BUCCI / AFP / Profimedia

Dženifer Lopez je nedavno bila u vestima zbog raskida njenog braka sa Benom Aflekom. Međutim, nedavno hapšenje Šona Didija Kombsa skrenulo je pažnju sa kraha njene veze sa holivudskim glumcem na njen buran odnos sa nedavno uhapšenim reperom.

Dženifer Lopez i Šon Kombs su imali turbulentu vezu između 1999. i 2001. godine, između kraja braka Džej Lo sa prvim mužem Ohanijem Noom i njenog braka sa drugim mužem, plesačem Krisom Džadom.

Dženifer Lopez je bila jedna od mnogih zvezda koje je Šon Kombs mentorisao krajem devedesetih i tokom 2000-ih. Počeli su da se zabavljaju 1999. godine, a veza se završila 2001. godine.

Pevačica i glumica je u poslednjih nekoliko godina govorila sa toplinom o reperu i producentu, kao i o vezi sa njim, iako je razlog njihovog raskida bila njegova prevara.

U intervjuu iz 2014. godine za Access Hollywood, rekla je da joj je Kombs „dao mnogo smernica i naučio je mnogim stvarima“, dodajući: „Još uvek postoji mnogo međusobnog poštovanja i divljenja.“

Credit: HENNY RAY ABRAMS / AFP / Profimedia

Međutim, nakon reperovog hapšenja isplivao je još jedan događaj zbog kojeg je Didi bio priveden, a u sve je bila umešana njegova tadašnja devojka, Džej Lo, koja je i sama provela izvesno vreme u pritvoru.

Godine 1999, tada 31-godišnji Kombs je uhapšen nakon pucnjave u noćnom klubu. U to vreme, Kombs je bio u društvu svog telohranitelja Entonija i 21-godišnjeg repera Džamala „Šajn“ Barouza, kao i tada 30-godišnje devojke Dženifer Lopez.
Kako je izvestio Forbes, incident je počeo nesuglasicom i završio se pucnjavom u kojoj su tri osobe povređene.

Po priči, Dženifer i Didi izašli su u jedan noćni klub u kojem je te večeri došlo do pucnjave. Njih dvoje pokušali su pobeći, ali ih je policija stigla i privela, a optuženi su za posedovanje oružja.

Pevačica je u ćeliji provela 14 sati, a puštena je uz kauciju. Optužbe protiv nje kasnije su povučene nakon što je potvrđeno da nije umešana u situaciju do koje je došlo, a sa reperom je potom i raskinula mesec dana pre početka suđenja. U međuvremenu i reper je oslobođen svih optužbi u ovom slučaju.

Dženifer Lopez retko je govorila o pucnjavi, ali je 2000. godine dala izjavu o tome u intervjuu za britanski ELLE. Rekla je: „To je bila potpuna noćna mora. Nisam imala apsolutno nikakvu predstavu o tome šta se dešava. Niko nije.“

Podsetimo, Didi je uhapšen u septembru, a optužbe protiv njega šokirale su javnost. Prema sudskim dokumentima, reper je optužen za zlostavljanje, pretnje i prisilu žena i drugih osoba oko njega kako bi zadovoljio „svoje seksualne želje, zaštitio svoj ugled i prikrio svoje ponašanje.“ Izjasnio se da nije kriv za optužbe.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz