Pretraži

Na korak do pomirenja?! Nakon turbulentnog perioda i brojnih spekulacija, Dženifer Lopez uhvaćena ispred nove kuće Bena Afleka (FOTO)

Showbiz
0
Credit: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Odnos između Dženifer Lopez i Bena Afleka je napet, što je dobro poznato, ali nije jasno da li je razvod blizu, jer se nijedno od njih dvoje nije izjasnilo o tome, a sada je pevačica uhvaćena u poseti novom Aflekovom domu.

Celo leto svetski mediji bruje o odnosu slavne pevačice i glumca, a po svemu sudeći „nevolje u raju“ traju već neko vreme, te je pre samo dve nedelje izvor za „Dejli mejl“ potvrdio da je razvod izvestan, kao i da su papiri već potpisani.

Poznato je da se Aflek preselio sam u vilu vrednu 20 miliona dolara, dok je njegov i pevačicin dom stavljen na prodaju. Sada je kod njegove nove kuće u okrugu Brentvud u Los Anđelesu primećen dolazak kombija Džej Lo.

Ova poseta je dobila na težini jer je ranije tog jutra Lopezova viđena kako ponovo nosi svoj venčani prsten.

Poslednji put kada je par viđen u javnosti bilo je pre dva meseca i od tada glasine o razvodu ne prestaju, oni su bili razdvojeni na dva kontinenta i pojavljivali se odvojeno u javnosti.

Prilikom dolaska njenog kombija, Dženifer je fotografisana sa Aflekovim sinom, kog je dobio u braku sa glumicom Dženifer Garner, Semjuelom u kupovini u Niman Markusu, a zatim i u jednom tržnom centru. Iako nije poznato za koga su kupovali, Afflekov rođendan je za samo dva dana.

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je Džej Lo stigla u Brentvud i parkirala svoj kombi ispred iznajmljene kuće Bena Afleka, ona je oko 17:00 primećena kako odlazi svojim automobilom, izgledajući vrlo ozbiljno.

Par je proveo celo leto razdvojen, on u Evropi, a ona u Njujorku, tačnije u Hamptonsima, gde je imala rođendansku žurku na kojoj je bilo najviše pažnje privuklo odsustvo njenog supruga, kao i njegova tišina na društvenim mrežama povodom njenog rođendana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz