Pretraži

Preterana bliskost sa bivšim suprugom joj ugrožava vezu: Dečko Dženifer Garner pobesneo zbog njenog odnosa sa Benom Aflekom

Showbiz
0
Credit: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Vesti o razvodu Bena Afleka i Dženifer Lopez obišle su planetu, a čini se da je sada i veza glumčeve bivše supruge, Dženifer Garner na klimavim nogama i to upravo zbog njega.

Nakon tačno dve godine braka, Džej Lo je podnela zahtev za razvod od glumca i producenta. O njenom i Aflekovom odnosu spekuliše se mesecima unazad s obzirom na to da su prestali da se pojavljuju zajedno u javnosti, nakon čega je Lopezova skinula verenički prsten i burmu, a Aflek se iselio iz njihovog zajedničkog doma koji je potom stavljan na prodaju.

Upravo tokom poslednjih meseci, dok je prolazio kroz turbulentan period, veliku podršku Afleku je predstavljala njegova bivša žena Dženifer Garner. Ben i Dženifer su bili u braku 13 godina i zajedno imaju troje dece, Vajolet, Serafinu i Semjuela.

S obzirom na to da su se razišli u prijateljskim odnosima, oni su održavali kontakt godinama unazad i brinuli zajedno o deci. Međutim, čini se da se sada Aflek oslanja na Garnerovu više nego ikad, što može ugroziti njen ljubavni odnos sa Džonom Milerom.

Glumački par je u vezi već nekoliko godina, otkako se Dženifer razvela od Bena, ipak oni su uspeli vešto da sačuvaju svoju privatnost, te da uživaju u ljubavi bez preterane medijske pažnje.

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, čini se da je Mileru sada dosta medijske pažnje uperene u Garnerovu i Afleka, naročito sada kada se Ben doselio u njihov komšiluku. Iako on navodno ne misli da će doći do pomirenja u ljubavnom smislu, njega iritira njihova preterana bliskost.

Džon se ne plaši da će Dženifer Garner da završi sa Benom Aflekom, ali ga pogađa to što je ona tolika podrška svom bivšem mužu,“ kaže dobro obavešten izvor za Dejli mejl.

Ipak, njihovi prijatelji smatraju da bi par uskoro mogao da stavi tačku na odnos jer niko ne može da podnese toliku podršku devojke bivšem mužu.

„Dženifer Garner se oseća iskorišćeno i kao marioneta u rukama Lopezove i Afleka. Ona ne veruje da je to bilo namerno, ali u nameri da pomogne bivšem mužu ona je upala u začaran krug,“ navodi isti izvor.

Credit: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Priča se da je Dženifer Garner još početkom leta pokušala da izađe iz tog medijskog cirkusa oko Afleka i Lopezove, te da sada pokušava da se skoncentriše na zajedničko roditeljstvo sa Aflekom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz