Pretraži

Dženifer Aniston u 53. godini postaje majka?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Kako se spekuliše u stranim medijima, Dženifer je obradovala svoje kolege vešću da će postati majka. Aniston je posle dva razvoda odlučila da usvoji devojčicu koju je upoznala u sirotištu "Casa Hogar Sion" u Meksiku.
 – Džen je bila uverena da je okupljanje sa kolegama bio pravi trenutak da objavi vest da postaje majka. Ženski deo glumačke ekipe je znao, ali htela je da iznenadi momke na snimanju – rekao je izvor.

– Provodili su skoro svaki budni sat zajedno tokom čitave jedne decenije, preživeli su sve detalje života jedni drugih i podržavali se međusobno tokom svih teških vremena, uključujući i Kortninu borbu da postane majka i Dženiferin bolan razvod od Breda Pita – dodao je izvor.

Međutim, ona se ipak odlučila da proslavi prekretnicu u svom životu.

 Znajući koliko su oni oduvek želeli ovo za Dženifer  je učinilo saopštavanje vesti još stresnijim za nju, ali je ipak želela da sa njima podeli srećne trenutke i da proslave prekretnicu u njenom životu – dodao je izvor.

– Svi su bili presrećni kada im je rekla novosti i dali su joj poneki roditeljski savet, za koje je ona rekla da će ih rado prihvatiti – dodao je izvor.

Iako je pre 10 godina demantovala priče da usavaja dete, izvor kaže da ju je glumica Kortni Koks podržavala u procesu usvajanja koji sad već traje preko godinu dana.

– Sud zna da glumica ne želi da pravi od ovoga veliki medijski događaj i želi da ovo bude njena lična i intimna odluka, ali je lepu vest podelila sa svojim kolegama i prijateljima – zaključio je izvor.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz