Pretraži

,,DŽEJMI JE TOTALNI SE*ONJA“: Dečko Britni Spirs osuo paljbu po njenom ocu

Showbiz
0
Photo: Instagram/ britneyspears
  • Sada je važno da ljudi shvate da nemam nimalo poštovanja za nekoga ko pokušava da kontroliše našu vezu i neprestano nam postavlja prepreke – napisao je glumac na Insta storiju.

Sem nije želeo da otkriva detalje jer je uvek poštovao njihovu privatnost.

Po mom mišljenju Džejmi je totalni se*onja. Nisam došao u ovu zemlju da ne bih mogao da izrazim svoje mišljenje i slobodu – dodao je on.

Asgari, koji je rođen u Iranu, kasnije je u intervjuu za TMZ o svom postu, rekao:

 – Nisam uznemiren zbog bilo koga, ali znate šta? Ono što sam rekao je ono što sam rekao. Mislim da je kreten. To je samo moje mišljenje, ali neću ulaziti u detalje. To je to, čoveče. Nadam se da jednog dana možemo biti u dobrim odnosima. Jednom kada počne da se odnosi prema ćerki kako treba, onda možemo biti u dobrim odnosima.

Podsetimo, Britni i Sem počeli su da se zabavljaju krajem 2016. godine nakon njihovog susreta na setu njenog muzičkog spota za pesmu „Slumber Party“. Od tada je uglavnom ćutao o svom privatnom životu, mada je prekinuo ćutanje u ponedeljak, 8. februara, nakon premijere epizode ​​„Framing Britney Spears“.

 – Svojoj boljoj polovini sam oduvek želeo sve najbolje, i nastaviću da joj dajem podršku u nameri da ostvari svoje snove i da stvori budućnost kakvu želi i zaslužuje. Zahvalan sam na svoj ljubavi u podršci koju ima od obožavalaca širom sveta, a nadam se da nas čeka normalna i lepa budućnost – naveo je Asgari na svom profilu.



Novi dokumentarac uključuje intervjue sa članovima užeg kruga dobitnika Gremija, uključujući njenu bivšu asistentkinju Felisiju Kulotu i advokate.

Britni se bori da dobije slobodu nad svojim životom i finansijama, što je Džejmi nadzirao od februara 2008. Vlasnica hita „Toxic“ poslednjih godina je nagovestila da želi da njen otac odustane od slučaja.

U avgustu 2020. godine Britni je u sudskim dokumentima do kojih je došao "US Weekly" izjavila da se "oštro protivila“ tome da Džejmi bude njen staratelj. Skoro tri meseca kasnije, njen advokat rekao je tokom saslušanja da ga je Britni obavestila da se "boji oca“ i da "neće nastupati sve dok je njen otac zadužen za njenu karijeru".

Džejmi, od koga se pevačicina majka Lijin Spirs razvela u maju 2002. godine, naknadno je rekao za CNN da nije u "dobrim odnosima“ sa ćerkom od avgusta 2020. godine.

  • Volim svoju ćerku i jako mi nedostaje – rekao je Džejmi, koji je nastavio pravnu borbu da ostane pevačicin staratelj.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz