Pretraži

DŽEJLA RAMOVIĆ NIKAD ISKRENIJA! Otkrila i da li bi sarađivala sa Jelenom Karleušom

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Vanredno stanje je ukinuto, izašli smo iz karantina i vratili smo se svakodnevnim aktivnostima, a prva lokacija Džejle Ramović posle ove pošasti koja nas je zadesila bila je upravo adresa IDJTV-a

Regionalno poznata mlada pevačica gostovala je u novom IDJ HOT specijalu, a tom prilikom nam je otkrila mnoge teme koje intrigiraju javnost, na koje niste imali prilike da čujete odgovore do sada. 

Ono što nas je posebno zanimalo jeste da li je planirala neke nove saradnje sa kolegama, kao što je Jelena Karleuša. 

  • Mislim da bi bilo dobro – rekla je Džejla, pa nastavila:

  • Jelena voli da pravi eksperimente sa svojim kandidatima i znam po Milici koja je bila kod nje i kojoj je bilo odlično, tako da ne bežim od toga, mislim da bi bilo super, da nije bilo ovako kako je bilo. 



Uprkos tome što su njih dve različitog senzibiliteta i energije, Džejla ističe da nije sigurna koliko bi se pronašla u tome, ali naglašava da su mentori tu s razlogom i da su tu pre svega da bi se slušali. 

  • Nema tu ne želim da pevam ono što mi on kaže. Mentor zna, nisu džaba mentori i ne sede tu džabe. Oni znaju šta osoba treba da peva, ali naravno, i tu može da se desi poneka greška. 

O Mariji Šerifović, svom odrastanju i o tome koliko joj je slava promenila život pričala je u IDJHOT Specijalu koji možete da pogledate večeras od 20 časova na IDJTV-u. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz