Pretraži

Džehverovićeva za IDJTV kamere otkrila šta je bilo presudno da bude ovako disciplinovana

Showbiz
0
Photo: Youtube/ IDJTV

Džehverovićeva nam je otkrila zbog čega je ovo mesto toliko posebno za nju i zašto je baš ovde odlučila da snimi mini-spot.   • Nalazimo se na sceni, gde sam se ja prvi put pojavila kao balerina. Ovo je scena gde sam ja provela devet godina svog života i baš mi je drago što ovaj projekat snimamo ovde. Ovo je definitivno jako teška godina za sve nas. Svi su očekivali da će izaći pesme do kraja godine, kako sam i najavila. Međutim, smatram da nije idealna prilika i da svi ti projekti treba da sačekaju 2021. Ljudi su navikli da ja iznenađujem, da ispoštujem svoju publiku i baš zato što to svi čekaju ja ću im barem nešto dati, a to je mashup mojih pesama – iskrena je bila Teodora. 

Koliko joj ova scena budi emocije i o čemu je maštala dok je igrala, Teodora je otkrila samo za IDJHOT. 

  • Kada sam došla, vratila sam se par godina unazad i zapravo na ovoj sceni sam maštala da ću biti pevačica. Dok sam bila na ovoj sceni i igrala balet, mislila sam da ću se tako osloboditi treme kada je pevanje u pitanju. Međutim, tek kada stanete na binu i počnete da pevate, to je neka druga emocija. Bez obzira na sve, smatram da je to jedno divno iskustvo i ozbiljna disciplina  – zaključila je Džehverovićeva. 

Šta je još Teodora izjavila za naše kamere, možete pogledati u ponedeljak u podne, kada je zakazana Youtube premijera novog izdanja IDJHOT emisije. 
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz