Pretraži

Džastin Biber imao poseban zahtev za suprugu pred porođaj: Porodila se Hejli Biber, a jedan postupak poznatog pevača NIKO nije očekivao

Showbiz
0
Credit: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džastin i Hejli Biber podelili su radosne vesti o rođenju njihovog prvog deteta pre par dana, a sada je otkriven jedan detalj koji je bio posebna želja mladog pevača.

Manikir Hejli Biber (rođena Boldvin) za rođenje sina bio je posebna želja njenog muža Džastina Bibera.

„Džastin je nedavno počeo da bira Hejline dizajne za nokte, i ovo je bila njegova želja,“ rekla je manikirka Zola Ganzorigt za Vogue u intervjuu objavljenom u subotu, 24. avgusta, opisujući „suptilniji, nude-beli mikro francuski“ dizajn noktiju koji je Hejli nosila prilikom rođenje njenog i Džastinovog prvog deteta.

Ganzorigt, čija lista klijenata uključuje i Kajli Džener i Sidni Svini, bila je umetnica koja je stajala iza Hejlinog viralnog „glaziranog krofna“ manikira, prekrivenog sjajnim, bisernim lakom nalik glaziranoj krofni.

Džastin Biber je na svom Instagramu u petak, 23. avgusta, objavio da su on i Hejli dočekali svoje prvo dete, sina Džeka Bluza Bibera.

„Dobrodošao kući,“ napisao je Džastin u opisu, uz fotografiju stopala novorođenčeta umotanog u ćebe, gde se takođe jasno vide Hejlini nokte u obliku badema i klasično elegantan manikir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Par je u maju putem Instagrama objavio da očekuju svoje prvo dete, a tada je izvor ekskluzivno podelio sa Us Weekly da Hejli i Džastin „ne mogu biti srećniji“ zbog toga što postaju roditelji.

„Oni su presrećni i veoma zahvalni što proširuju svoju porodicu,“ rekao je izvor, dodajući da je par nedavno „prošao kroz težak period,“ ali da je beba „kao svetlo na kraju tunela.“ Insajder je dalje rekao da je to „bilo sve što im je bilo potrebno“ i da se „Hejli oseća zaista dobro.“

„Ona se povukla i pokušava da ne preteruje sa poslovnim obavezama,“ rekao je insajder za Us Weekly. „Odlučili su da obnove svoje zavete kako bi zajedno započeli novo poglavlje. Želeli su da obnove i ojačaju svoju veru u Boga i u svoj odnos. To je bila nova obaveza i svež početak za njih kao porodicu od troje.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz