Pretraži

Džastin Biber se zahvalio na nominacijama za Gremi nagrade, pa otkrio zbog čega nije zadovoljan (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Beats 1

Pop zvezda je u utorak dobila četiri nove nominacije: najbolje pop solo izvođenje za pesmu "Yummy", najbolji pop duo/grupno izvođenje za "Intentions", najbolji pop vokalni album "Changes" i najbolji country duo/grupno izvođenje za "10.000 Hours" u kolaboraciji sa Den Šejom.

To su pop kategorije sa kojima je Biber imao problema, te je na Instagramu podelio svoje mišljenje da je "Changes" bio R&B album i da je trebalo da bude prepoznat kao takav.

  • Polaskan sam što me priznaju i cene zbog moje umetnosti. Veoma sam revnosan u vezi sa svojom muzikom – napisao je pevač.

  • Uz to, krenuo sam da radim na R&B albumu. "Changes" jeste R&B album."



  • Odrastao sam diveći se R&B muzici i želeo sam da napravim projekat koji bi oličavao taj zvuk. Da ovo ne bi bilo svrstano u tu kategoriju, čini mi se čudnim s obzirom na akorde, melodije i vokalni stil, pa sve do hip hop bubnjeva koji su izabrani, to je nesumnjivo, nepogrešivo R&B album! – objasnio je on.

  • Da budem jasan, apsolutno volim pop muziku, ovog puta jednostavno nisam bio ono što sam zacrtao. Moja zahvalnost što se osećam poštovano zbog svog rada ostaje i čast mi je što sam nominovan u svakom slučaju – dodao je.

  • Molim vas, nemojte ovo pogrešno shvatiti da sam nezahvalan, ovo su samo moje misli koje su me obuzele – napisao je Bieber u izjavi i dodao:

  • Hvala ljudima koji su se borili da ja dobijem više nominacija.

Podsetimo, Biber je objavio svoj peti studijski album "Changes" još u februaru.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz