Pretraži

Džastin Biber se vraća na scenu!

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Kako se navodi, on će već 31. jula otputovati u Italiju, gde će nastupiti na jednom festivalu, nakon čega će nastaviti turneju po Evropi. 

Potom će Džastin za svoje verne fanove pevati i u Južnoj Americi, Južnoj Africi, na Bliskom istoku, Aziji, Australiji i Novom Zelandu. Kada je u pitanju Severna Amerika, još uvek nema novih datuma koji bi nadomestili one koji su otkazani, ali će se verovatno održati na proleće naredne godine. Podsetimo, Džastin je obavestio javnost početkom juna o svom zdravstvenom stanju. njemu je dijagnostikovan "Remzi-Hantov" sindrom. Kako je ispričao, jedna strana lica bila mu je potpuno paralizovana, te nije mogao na jedno oko da trepne, niti da se nasmeje.

Kao što vidite, na ovo oko ne trepćem. Ne mogu na ovu stranu da se nasmejem. Potpuna paraliza je usledila. Tako da, što se tiče onih koji su se naljutili jer sam otkazao nastup, naprosto, nisam imao izbora. Ovo je veoma ozbiljno, kao što vidite. Voleo bih da mi je bolje, da ovoga nema.Sve mi je teže i da jedem, to me frustrira. Molim vas, molite se za mene – pričao je tada.

Vest da se vraća turnije obradovala je mnogobrojne fanove.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz