Pretraži

Džastin Biber progovorio o suicidalnim mislima

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Kanadski pevač je u dokumentarcu ,,Justin Bieber: Our World" izneo detalje iz svog života, progovorio o svojim ciljevima, ali i snovima. 



Hejli ga u dokumentarcu pita o njegovim ciljevima za 2021. godinu, pevač odgovara: „Želim da nastavim da postavljam ciljeve i da se zabavljam dok ih ostvarujem“.

  • Takođe ću se pobrinuti da svoju porodicu stavim na prvo mesto. I nadajmo se da ćemo dobiti dete. Šta misliš da krajem 2021. počnemo da radimo na bebi? – upitao je Džastin

Hejlin smešak na licu pokazuje kao da joj se predlog dopao.

Džastin je veoma mlad postigao veliki uspeh i slavu, nakon što je izbacio album pod nazivom ,,Baby", te se borio sa slavom i svime što ona donosi sa samo 16 godina. 

Neretko je znao da sam sebi postavi pitanje zbog čega peva, da li zbog sebe ili zbog drugih, kako bi se oni osećali bolje. 

Zboog velike i slave i popularnosti kanadski pevač imao je velikih problema sa mentalnim zdravljem, a u dokumentarcu je priznao i da je bio ,,vrlo, vrlo suicidalan", kao i da je osećao ,,konstantnu bol". 

  • Tokom mog odrastanja bilo je dosta nepredvidivih i nepouzdanih stvari i događaja. Sada imam partnerku sa kojom ću provesti ostatak života. To je jako dobro za moje mentalno zdravlje, srce i dušu. Možemo putovati celim svetom i ako sam s njom, osećam se kao da sam kod kuće – rekao je pevač, prenose strani mediji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz