Pretraži

DVOJAC KOJI NISMO ZNALI DA NAM JE POTREBAN: Ove dve zvezde su ukrstile glasove!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ hennypijem

Naime, iako je Henny već u našem vlogu najavio duet sa svojom devojkom Marinom, koji možete pogledati OVDE, dokaz da je bio vredan u proteklom periodu je upravo još jedan koji duži vremenski period čeka u fioci. 



Kako su mnogi već pretpostavili, glas koji će ga pratiti u ovoj numeri je Editin, što toliko i ne iznenađuje,  s obzirom na to da su i privatno jako dobri prijatelji.

– Ovo je najbolja pesma koju sam ikad napravio! Iskren da budem, stoji mi u kompu već dve godine i dalje se svaki put smrznem kad je čujem. Konačno će ova pesma ugledati svetlost dana u saradnji sa najtalentovanijom i najlepšom Editom! Zar nije ovaj duet sve što treba našoj sceni…zar nije vreme za sneg? Magla je vec tu – poručio je Stojković u opisu ovog tizera, a nakon toga su usledili brojni komentari podrške. 

– Ti si prekucao igricu. Posle ovoga ne znam kako nije blam nekog izbaciti pesmu; Nećemo preterati ako kažemo da ti je svaka dobra; Magla je najlepša pesma koju sam čuo u poslednjih 10 godina i siguran sam da će to mišljenje sa mnom uskoro deliti još mnogo ljudi – bili su samo neki od koemntara ispod njihovog tizera, koji možete poslušati OVDE

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz