Pretraži

DVE VERIDBE PRED PUNIM SAVA CENTROM: Pogledajte kako je bilo na koncertu Marije Šerifović (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Milan Maričić

Naime, Marija je u jednom trenutku stavila lentu na kojoj je pisalo "Matičar" i pozvala je dva para da joj se pridruže nakon čega su momci zaprosili svoje devojke koje su rekle "Da".

Nakon što je čestitala momcima na hrabrosti, Marija je zamolila posetioce iz publike da ostave svoje telefone i maksimalno se prepuste koncertu.



Od poznatih ličnosti, na koncertu su bili Ana Sević sa dečkom i ćerkom Lorenom, Ilda Šaulić sa bratom i majkom, košarkaš Dejan Tomašević sa suprugom, voditelj Voja Nedeljković, kao i muzičar Đorđe David.

Photo: Milan Maričić

Photo: Milan Maričić

 

Jedan od najemotivnijih trenutaka na koncertu bio je kada je Marija otkrila da je sanjala Šabana Šaulića koji joj je u snu pomogao da odabere koju njegovu pesmu da uvrsti u repertoar.

  • Spavam ja tako i sanjam Šabana Šaulića. Kažem mu: "Šabane, ne znam koju pesmu da otpevam". On se čudi, pita: "Kako je moguće da ne znaš? Sad ću ja da ti napišem". I Izvadi Šaban ogroman papir i napiše mi pesmu – ispričala je Marija, a zatim zapevala pesmu "Odlaziš, odlaziš" nakon čega je usledio gromoglasan aplauz. Pevačica je tada sišla sa bine i došla do prvog reda gde je sedela porodica pokojnog pevača te ih je sve zagrlila.

U toku večeri, Marija je oduševila publiku i kada je pročitala poruku jednog fana koji se bori sa teškom bolešću, a koji je želeo javno da se zahvali svojoj supruzi koje je sve vreme uz njega. Pevačica je zaplakala dok je čitala ovu emotivnu poruku.

Photo: Milan Maričić

Photo: Milan Maričić

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz