Pretraži

,,DVE OSOBE SU ODGOVORNE ZA ONO ŠTO SE DESILO“: Boldvin o tragediji na snimanju

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Good Morning America

Suočen sa tužbom porodice Haline Hačins, Boldvin je u petak dao intervju u kojem je insistirao na tome da nije kriv za smrt na snimanju, koja se dogodila u oktobru prošle godine.

Tada je on pištoljem, koji je bio rekvizit na snimanju, usmrtio Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu.

On je rekao da su pomoćnik reditelja filma i osoba koja se bavi rekvizitima i oružjem, koje se koristi u svrhe snimanja, odgovorni za njenu smrt.

Neko je stavio pravi metak u pištolj, a trebalo je bolje da zna. To je bio njen posao. Njen posao je bio da pogleda municiju i stavi lažnu, na setu nije trebalo da bude pravih metaka – rekao je Boldvin.
 Boldvin, koji je rekao da "ne prođe dan a da ne pomisli na Halinu Hačins", takođe krivi i pomoćnika reditelja Dejvida Holsa, koji mu je predao oružje i potvrdio da je napunjen ćorcima.

Postoje dve osobe koje nisu uradile ono što je trebalo da urade. Ne sedim ovde i kažem da treba da idu u zatvor ili da želim da im život bude pakao. Ne želim to. Ali želim da svi znaju da su te dve osobe odgovorne za ono što se dogodilo – rekao je glumac, pa se osvrnuo na svoju karijeru nakon ove tragedije.

– Dobio sam još jedan otkaz juče. Sve je bilo spremno za film, da uskočim u avion, razgovarao sam sa ovim momcima mesecima i juče su mi rekli da me ne žele u filmu zbog ovoga – tvrdi Alek Boldvin.

Inače, dok glumac čeka optužbe i suđenja, najveća podrška mu je supruga Hilarija, koja je upravo nakon ovog intervjua na svom Instagram profilu podelila dirljivu objavu.

Ne idem nigde. Uzmi sve ovo vreme da tuguješ. Ja sam tu –  napisala je ona uz fotografiju na kojoj se njih dvoje drže za ruke.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz