Pretraži

DVE GODINE NE PLAĆA ALIMENTACIJU: Emina progovorila o bivšem mužu

Showbiz
0
Photo: Yaemina Beauty

Pevačica Emina Jahović je ovom prilikom otkrila da on ne ispunjava svoje obaveze prema njihovim sinovima. Naime, ona tvrdi da Mustafa, od kog se razvela 2018. godine, već dve godine ne plaća alimentaciju za njihve sinove Jamana i Javuza.

– Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene – rekla je Emina i dodala da Sandal nije ispoštovao dogovor koji su imali.

– Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno – rekla je pevačica za magazin "Stori". 

Pevačica je istakla da kako su to njihova zajednička deca, njih dvoje imaju dužnost da se zajedno straju o njima, a da bi Mustafa sinovima trebalo da objasni zašto to nije tako.

– Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi svoje razloge trebalo da objasni svojoj deci, a ne meni. Ako smo decu doneli zajedno na ovaj svet, dužnost nam je da se isto tako zajednički staramo u njima – zaključila je Emina.

Emina je nedavno proslavila rođendan sinu Javuzu, a na porodičnom okupljanju, bar po onome što se moglo videti na fotografijama i slikama na društvenim mrežama, Mustafa nije prisustvovao.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz