Pretraži

,,DVE GODINE KASNIJE I DALJE NAPADAJU MOJU PORODICU“: Jelena Karleuša se prisetila teških trenutaka i svoje majke (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Jelena se osvrnula i na svoju majku Divnu, koja je preminula u martu 2019. godine, i otkrila koliko se ona brinula za nju u tom teškom periodu.

  • Moja majka…pre dve godine…malo pre nego što je umrla u brigama za svoje dete. Dve godine kasnije, isto vreme, isti poremećeni ljudi i dalje napadaju moju porodicu i pišu bolesne laži – navela je ona i dodala:


  • Iako sam podnela 152 tužbe, njihova mržnja i opsesija mojom porodicom nema kraja… Neka sudbina bude milostiva prema njima i njihovoj deci, jer slepi od zla i mržnje ne znaju šta čine.

Karleuša je takođe podelila Divninu objavu od pre dve godine u kojoj je podržala svoju ćerku i napomenula da su pripadnici sedme sile plasirali laži o njoj.

  • Vreme će završiti svaku priču, ono će uvek reći pravu istinu. Vreme ništa ne ostavlja nedovršeno! Novinari, sad se lepo okrenite Putinu…ili su vam ove laži i nameštaljke draže? Jelena voli te mama najviše na svetu!!! – piše u Divninoj objavi iz 2019.
Photo: Instagram/karleusastar

Photo: Instagram/karleusastar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz