Pretraži

Dva puta se udavala za najbogatijeg čoveka na svetu, a sada je ponovo rekla sudbonosno „da“: Poznata glumica na meti kritika zbog novog supruga

Showbiz
0
Credit: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivša žena najbogatijeg čoveka na svetu Ilona Maska, s kojim je bila u braku čak 2 puta, ponovo je ušla u bračne vode i to ovoga puta sa glumcem.

Bivša žena najbogatijeg čoveka na svetu, Ilona Maska, glumica Talula Rajli ponovo je uplovila u bračne vode i udala se za poznatog glumca Tomasa Brodija Sangstera, zvezdu triologije „The Maze Runner“, kao i serija „The Queen’s Gambit“ i „Game of Thrones“.

Talula i Tomas su sudbonosno „da“ izgovorili na seoskom venčanju Hartfordširu. Dok je ona blistala u dugoj satenskoj beloj haljini, glumac je odabrao neobično odelo koje se sastojalo od prugastih pantalona, belog prsluka sa cvetnim dezenima i dugog plavog fraka.

Inače, par se verio 2023. godine, dok je vest o njihovoj veridbi saopštena na X mreži koja je u vlasništvu Ilona Maska, njenog bivšeg supruga.

„Jako sam srećna što mogu da saopštim da smo se nakon dve godine veze Tomas Brodi Sangster i ja verili“, napisala je tada Talula Rajli.

Credit: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Veza ovog para je od samog početka izazivala brojne oprečne komentare, i dok su jedni podržavali njihovu vezu, drugi su komentarisali izgled poznatog glumca. Naime, premda je Tomas koji je napunio 34 godine, samo 5 godina mlađi od glumice, ipak on izgleda kao da je dosta mlađi, a ono što mnogi komentarišu jeste da Talula izgleda kao da mu je starija sestra, a ne supruga.

Podsetimo se, glumica je pre ovog imala dve braka i to oba sa Ilonom Maskom. Njihov prvi brak trajao je od 2010. do 2012. godine, a po drugi put su izgovorili sudbonosno „da“, 2013. godine, a tada je brak trajao samo godinu dana duže nego prvi put, pa se par ponovo razišao 2016. godine.

„Razdvojili smo se na nekoliko meseci kako bismo videli hoće li razdvojenost učiniti nešto, ali nažalost nije“, rekao je ranije milijarder Ilon Mask čije se bogatstvo procenjuje na 200 milijardi dolara. Bogatstvo Talule iznosi oko 40 miliona, a Tomas ima tri miliona dolara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz