Pretraži

DUŠKO TOŠIĆ ZAVRŠIO KARIJERU FUDBALERA: Evo čime se sada bavi i na koji način zarađuje

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/duskotosic

Tošić je karijeru završio u Turskoj, iako je želeo da to bude u Crvenoj Zvezdi, pa je i pre kraja profesionalne kaijere počeo drugi "biznis".

Naime, on sada ima drugi izvor prihoda, a u pitanju je profesija fudbalskog menadžera i zarađuje od procenta trasfera, odnosno prodaje igrača. 



Zbog toga on često i dalje putuje i pregovara sa potencijalnom klubovima svojih igrača, a prema mišljenju stručnjaka, po jednom transferu može da se zaradi od nekoliko desetina, pa sve do stotina hiljada, a možda čak i miliona evra.

  • Svaki početak je težak, ušao sam u odelo a da zvanično nisam završio karijeru fudbalera. To se desilo tako jer sam imao ponudu ovog leta, ali ja sam čekao Bešiktaš. Hteo sam da karijeru završim u samo dva kluba – ili u Crvenoj Zvezdi ili u Bešiktašu – izjavio je ranije Duško.

Podsetimo, Jelena Karleuša i Tošić su se početkom godine našli u centru javnosti kada ga je pevačica prijavila za nasilje u porodici. On je oštro demantovao da je udario suprugu, međutim tada je dobio meru zabrana prilaska koja je istekla 8. februara.

Iako se na prvom saslušanju u Prvom osnovnom sudu Jelena nije pojavila, novo je zakazano za 8. april. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz