Pretraži

Dušica Grabović o provokativnim fotografijama i otkrila sa kime je upoređuju (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/dusicagrabovic

Nakon tri godine muzičke pauze Dušica Grabović je objavila pesmu ,,Zapali me", koju možete da poslušate na našem IDJVideos.TV Youtube kanalu, a za naše kamere je otkrila kako je zadovoljna reakcijama publike na novu pesmu. 

Pa znaš kako, zadovoljna sam iskreno. Ovo je drugačiji malo stil, na koji ja nisam navikla, ali producirana sam onako kako je Darko baš želeo da zvuči, tako da super mi je reakcija. Stalno mi pišu e zvučiš malo kao Senidah, ja kažem dobro verovatno su to hteli da postignem, jer ja imam taj malo jači volumen u glasu i super sam to donela. Mogu u svakom žanru da se snađem – rekla je Dušica. 

S obzirom na to da neretko na svom Instagramu sa svojim pratiocima deli provokativne fotografije sa egzotičnih destinacija, otkrila nam je kako njeni partneri gledaju na to.

Oni koji su sigurni nisu nikad ništa apsolutno rekli, koji su sigurni u sebe. I kad su sigurni u moju ljubav prema njima i kad je ljubav obostrana nema mesta ljubomori apsolutno – istakla je pevačica.

U videu ispod teksta možete pogledati celu emisiju IDJHOT-a i saznati šta je Dušica rekla na temu svog ljubavnog života, kao i kada njena publika može da očekuje novi hit. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz