Pretraži

Dušan Vlahović uhvaćen u društvu nove devojke: Par uživa u ljubavi, kamere sve zabeležile (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Očigledno je da je Dušan našao osobu koja mu prija, a to govori činjenica da se sve češće pojavljuje u javnosti sa njom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

O našem poznatom fudbaleru Juventusa se moglo čuti dosta priča, od ljubavnih afera do sportskih tema, ali on se povodom toga nikada nije javno oglašavao.

Spajali su ga sa raznim devojkama i to samo zato što je viđen par puta u njihovom društvu, ali sve do sada Dušan nije potvrđivao koji je njegov status veze.

Naime, za novogodišnju noć Dušan je na svom Instagram storiju objavio fotografiju sa do tada nepoznatom devojkom čime je uzburkao društvene mreže.

Foto:Printscreen/Instagram:vlahovicdusan

Međutim po društvenim mrežama je krenula da kruži priča kako je misteriozna devojka zapravo njegova bivša devojka iz srednjoškolskih dana.

Iako je to bila samo fotografija na kojoj sede jedno pored drugog, ubrzo je za njegov rođendan osvanula fotografija na kojoj se oni ljube.

Vanja je za njegov 24. rođendan objavila Dušanovu i njenu zajedničku sliku na kojoj su jako prisni što je svima bio znak da je ovaj mladi par zajedno.

Foto:Printscreen/Instagram:vlahovicdusan

Dušan i ona su bili zajedno još u srednjoškolskim danima, ali su se nakon nekog vremena njihovi putevi razišli i odlučili su da se rastanu.

Ovih dana je na društvenim mrežama krenula da kruži njihova nova zajednička fotografija sa utakmice, a ni komentari ne izostaju.

Vanja i Dušan su uhvaćeni na stadionu kako sede i gledaju utakmicu i oboje su izgledali kao da ne primećuju kamere.

Njihovu zajedničku fotografiju možete pogledati OVDE

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz