Pretraži

,,DUŠAN JU JE FIZIČKI MALTRETIRAO“: Šok tvrdnje prijatelja Tanje Savić

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Njen prijatelj je istakao da je Tanja često bila zlostavljana dok je bila u braku, kao i da je on više puta bio svedok istog.  • Dušan je narkoman koji je maltretirao i tukao Tanju. Kupovao je opijate njenim parama. Iako je zarađivala za hleb i izdržavala tog konja, on ju je tukao posle nastupa. Jednom je zakasnila kući 15 minuta, a on joj je lupio šamar – tvrdi Đokić i dodaje da je mnoge takve scene gledao svojim očima".

  • Bolesnik se iživljavao nad njom. Znam da joj je posle jednog nastupa na splavu uzeo sve pare i izbacio je golu i bosu na ulicu! Onda je pobegao u Sremsku Mitrovicu kod rođaka dok se situacija nije smirila. Dušan inače ima svoj novac iz Australije, ali je sve čuvao. Govorio je da mu ne pada na pamet da troši svoj novac u Srbiji i da će da odvede Tanju u Australiju ako ovde ne napravi nikakvu karijeru.

On dodaje da je Tanja sve trpela zbog sinova Đorđa i Maksima.

  • Otimao joj je on decu i ranije, pa je ucenjivao da se pomire, a ona bi mu zbog Đorđa i Maksima sve oprostila. Sve joj je zabranjivao, da se druži sa kolegama, čak i kontakt s roditeljima i sa rođenom sestrom! Da me je tad poslušala ne bi preživela ovaj pakao u poslednjih godinu dana. Govorio joj sam da se skloni od njega, ali ona nije imala hrabrosti. Otarasila se velike bede u životu. Nadam se da je naučila lekciju i da će paziti da opet ne nađe neku budalu – rekao je njen prijatelj. 

Tanju smo pokušali da dobijemo kako bi nam potvrdila ove navode, međutim, ostali smo uskraćeni za odgovor. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz