Pretraži

„DUŠA MI SE RASPADA OD TUGE I BOLA“: Majka preminule Kike posetila ćerkin grob (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/enaluna

Kristina Kika Đukić tragično je preminula u svom stanu u Beogradu u noći između 8. i 9. decembra, a sada, nakon devet meseci od tragedije oglasila se i njena majka.Nataša već mesecima unazad pokušava da sazna istinu o smrti svoje naslednice, a danas je izašla na groblje,

Danas, na devet meseci od kako je nema, beli leptir je doleteo na Kikin grob i bio sve vreme na cveću. Duša mi se raspada od tuge i bola – napisala je Kikina majka uz fotografiju ćerke na Instagramu.

Podsećamo, Nataša je nedavno u svojoj bolnoj ispovesti otkrila detalje ćerkine smrti i istakla da postoji niz nelogičnosti, te dodala da sumnja da je drugarica kriva za smrt mlade jutjuberke. Takođe, ona je istakla da je jutjuberka imala masnicu ispod oka, a da za to nije dobila objašnjenje na koji način ju je nastradala devojka zadobila.

Međutim, Više javno tužilaštvo u Beogradu je pre nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz