Pretraži

DUŠA ME BOLI: Otac od Sha se oglasio nakon reperovog razvode od Ivane

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Zoran Aleksić, otac repera Nenada Aleksića Sha, oglasio se nakon razvoda njegovog sina i Ivane Aleksić, te je priznao da mu je žao.



Naime, neviđeni skandal na imanju gde je reper, izazvalo je njegovo obraćanje roditeljima, kojima je besan zbog saznanja da ne podržavaju njegovu ljubav s Tarom Simov poručio da nemaju pravo da mu se mešaju u život i životne izbore, niti da se oglašavaju i da im je, ukoliko ga ne poslušaju, "bolje da on ne progovori", čime je zaintrigirao celu javnost.

Sha se potom cimerima poverio o teškom odrastanju i odnosu s roditeljima, a njegov otac je za medije prokomentarisao sinovljeva upozorenja.

– Nenad je moje dete i nikada neću komentarisati njegove izjave u rijalitiju – uzdržan je bio Zoran, međutim, on je ipak progovorio o razvodu svog sina i sada već bivše snaje Ivane.

Danas je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu i zvanično stavljena tačka na šestogodišnji brak Ivane i Nenada Aleksića, što je njegovom ocu Zoranu teško palo.

  • Pa, sve ovo što se događa, jer sve pratim od početka, meni teško pada. Nenad je jedan dobar čovek, human i ovo što mu se dogodilo, iskreno, duša me boli – priznaje Zoran, koji nije želeo da komentariše Taru Simov, niti sve što se izdešavalo između nje i njegovog sina.

– Uz dužno poštovanje, to komentarisati neću – kratko i jasno poručio je Nenadov otac.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz