Pretraži

DUHOVI PROŠLOSTI SE NE SMIRUJU! Prošlo je tačno 10 godina od smrti „Kralja popa“!

Showbiz
0
Photo:Instagram/MichaelJackson

Pre tačno 10 godina, svetom je odjeknula vest o smrti najveće svetske, muzičke zvezde Majkla Džeksona. Brojke o prodatim albumima, singlovima, koncertima, govore o tome da je ovaj kontraverzni izvođač sa pravom uživao status pop ikone. 



Majkl je uvek bio u centru pažnje što zbog svog ogromnog uspeha, koji nikada nije ponovio nijedan izvođač, to i zbog  činjenice da je postao belac, izbeljivanjem kože, kao i zbog šokantnih priča o pedofiliji koje i dan danas umeju da probude duhove prošlosti.

Pevač je uvek bio pod budnim okom javnosti, pred kojom je bukvalno i odrastao ali i završio svoje poslednje dane. 

Majkl je preminuo od predoziranja propofolom, kako stoji u svim izveštajima iako brojne teorije govore drugačije, da je "Kralj popa" ubijen. 

Iza sebe je ostavio vanvremenske hitove, revolucionarne spotove i koncerte koji su upisani u istoriju kao najposećeniji. Pored profesionalne ostvarenosti Majkl je bio ostvaren i kao roditelj.


Ćerka Paris i sinovi Prins i Majkl Džosef se i dan danas trude da uprkos brojnim kontraverzama održe lepo sećanje na svog oca. Godine 2018. Džekson se našao prvi na listi preminulih zvezda, čije ime i dan danas zarađuje milione. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz