Pretraži

„DUGO NISAM ČUO NEŠTO OVAKO DOBRO“: Gasttozz oduševljen Amninom pesmom (FOTO)

Showbiz
0
Gasttozz
Photo: Instagram/gasttozz.official

Naime, Amna je u prethodnoj epizodi IDJShow-a predstavila svoju prvu pesmu "Lagana", koja se od juče nalazi i na platformi Jutjub.



Da je mlada kandidatkinja definitvno osvojila srca publike dokazuje i to što je njena pesma ušla u trending, kao i to da broji skoro 260.000 pregleda.

Na pesmi je radila zajedno sa svojim mentorom Reljom Popovićem i njegovim timom, a pored pohvala koje je dobila od Couch-eva i fanova, Amni su javne pohvale uputile i brojne poznate ličnosti, među kojima je i Gasttozz.

Screenshot: Instagram/gasttozz

Screenshot: Instagram/gasttozz

 

On je na svom Instagram profilu, u okviru opcije story postavio isečak iz njenog spota i tagovao je. Međutim, Gasttozz se nije tu zaustavio već je i komentarisao njen spot na Jutjubu.

Screenshot: Youtube/https://www.youtube.com/watch?v=8s5fXOE4cSM

Screenshot: Youtube/https://www.youtube.com/watch?v=8s5fXOE4cSM

 

Skoro nisam čuo nešto ovako dobro na maternjem jeziku. Pričam o godinama. Svaka čast. 10/10 – oduševljeno je napisao Nenad.

Podsećamo, Alajbegovićeva već neko vreme drži prvu poziciju na IDJ tabeli, a da li će tako i ostati saznaćemo u velikom finalu, odnosno u narednoj epizodi IDJShow-a, koja će biti emitovana u nedelju od 20 sati na IDJTV-u.

Ukoliko niste poslušajte Amninu pesmu na IDJVideos JUtjub kanalu ili ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz