Pretraži

„DUBOKO ŽALIMO, OVO JE LEKCIJA ZA SVE“: Australijanci priznali grešku sa Novakom?!

Showbiz
0
Photo: Instagram/djokernole

Australian Open počeo je pre dva dana, a organizatori su sada rešili da priznaju greške u organizaciji i poručili da "duboko žale zbog poslednjih dešavanja, kao i da je ovo lekcija za sve".

U saopštenju se navodi da TA poštuje odluke Suda, ali i da su nedavni događaji imali uticaj na sve igrače.



– Želimo jasno da poručimo da poštujemo odluke ministra za imigracije i Federalnog suda. AO 2022 je sada počeo i naš prioritet je oduvek bio da omogućimo najbolje iskustvo za sve učesnike. Tenis Australija je usko sarađivala i sa Federalnim sudom i sa Vladom Viktorije tokom prošle godine kako bi organizovali da sve bude bezbedno za igrače, stručni štab i navijače što se tiče korone.

  • Svesni smo da su nedavni događaji bili značajna distrakcija za sve i duboko žalimo zbog uticaja koji je imao na sve igrače. Uvek postoje lekcije koje treba da se nauče, a mi ćemo pregledati sve aspekte naše pripreme i implementacije kako bismo sve informisali o našem planiranju.

  • Australija ima veliku tenisku tradiciju i divno je videti navijače kako bodre najbolje igrače sveta i želimo da fokus bude na tome. Radujemo se što su ispred nas neverovatne dve nedelje tenisa – navodi se u saopštenju.

Podsećamo, nakon što mu je odbijena viza po drugi put i iscrpnog sudskog procesa koji je trajao 11 dana, Novak je napustio Australiju i juče stigaoo u našu zemlju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz