Pretraži

,,DRŽAO ME U MRAKU SATIMA“: Ljupki Stević bivši hteo da upropasti rođendan

Showbiz
0
Photo: YouTube/IDJVideos.TV

Ljupka je optužila svog bivšeg partnera Dragišu Simića da je odgovoran za peh koji se dogodio na njenom rođendanu. 

Naime, pevačica je u ponedeljak proslavila 36. rođendan u jednoj vili u Beogradu, a na samom početku pevačica se susrela sa problemima. Kada je rođendan počeo, nestala je struja, pa su gosti sedeli pod svećama, ali se pevačica posle nekoliko sati snašla i našla agregat, pa je žurka mogla da počne. 

Međutim, kako mediji prenose Ljupka smatra da je za to odgovoran general Dragiša Simić.

 Simić je sigurno umešao prste, hteo je da mi pokvari slavlje! Držao me u mraku satima! Ne znam ko drugi bi mi isekao struju osim njega?! Čim sam stigla u vilu, pala je bandera! Baš sam maler, gosti su mi sedeli u mraku – rekla je pevačica. 

Ljupka je ubeđena da je za to kriv njen bivši partner sa kojim se zabavljala, iako je on oženjen i kog je ostavila prošle godine, uništila mu automobil i javno optužila da ju je varao. 

Izgleda da se popularnoj pevačici nije dalo da proslavi ovaj rođendan kako je ona zamislila, pošto se susrela sa još jednim problemom, kada je žurka bila na vrhuncu. 

U jedan sat posle ponoći pojavila se komunalna i tražila od pevačice da prekine žurku, jer su se komšije žalile na buku

  • Komunalci su došli na nečiji poziv, ne znam da li je Simić i tu umešao prste, jer u blizini vile nema komšija! – rekla je Stevićeva, a na pitanje da li joj je bivši čestitao rođendan, ona je odgovorila:

  • Nismo u kontaktu i nije mi čestitao! Čula sam da je danas bio na ronjenju, što se mene tiče, neka se udavi! Ne zanima me. Meni je puno srce što su mi prijatelji tu i što zajedno slavimo rođendan i moje oslobođenje od Simića. Oporavila sam se od svega, srećna sam žena. Sebi za rođendan sam poželela ljubav, jer ja sam rođena da volim! Nažalost, još se nisam zaljubila – zaključila je pevačica. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz