Pretraži

„DRUGARICA MI JE BILA SA BIVŠIM DEČKOM“: Aleksandra Mladenović o prijateljstvu i vezi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Aleksandra je najpre na pitanju da li postoje prijateljstva na estradi rekla da je ona primer da postoje.

– Naravno da postoje prijateljstva na estradi, ali ja se ne družim sa svim kolegama. Imam odabran krug ljudi koji se bave istim poslom kao ja i sa njima se redovno viđam i čujem. To su iskrena i prava prijateljstva i to je zaista retkost u današnje vreme. Primetila sam da na estradi uglavnom vladaju zavist, zloba i korist – rekla je ona za Informer.

Treba li drugarice da razmenjuju momke, pevačica smatra da to nije u redu.



Međutim, kako kaže, čula je da je jedna njena "drugarica" bila sa njenim bivšim momkom.

 – Nikad nisam menjala momka sa drugaricom ili bila sa istim frajerom kao ona. Ipak, moram da se ogradim i kažem: "Nikad ne reci nikad" jer ko zna šta sve može u životu da mi se desi. Dosad nisam imala takva iskustva, a nadam se i da neću. Ja to ne preferiram, ali nedavno sam čula da mi je jedna "drugarica" bila sa bivšim dečkom – kaže Mladenovićeva i dodaje da nakon raskida obično sledi period kada menjamo nešto na sebi.

  • Svaka devojka posle rastanka nešto promeni na sebi. Konkretno, kada sam ja raskinula sa dečkom, odmah sam skratila šiške.
Screenshot: YouTube

Screenshot: YouTube

Podsećamo, pevačica je nedavno izašla iz duge veze, a jednom prilikom gostovala je u našoj emisiji IDJHOT gde je otkrila šta misli o bivšem partneru.

  • Meni je u početku bilo prelepo, ali kako je vreme prolazilo shvatiš sa kakvom osobom imaš posla i ko je on zapravo. Ako zavoliš osobu, teško možeš da se odvojiš od nje, iako je u pitanju toksična veza. Onda nalaziš opravdanja, izgovore i sve nešto što ne bi trebalo ni jedna devojka da dopusti. Jednostavno, čim krene po zlu, treba preseći to. To su foliranti – rekla je ona ranije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz