Pretraži

DRUGA RUNDA GLASANJA: Izaberite najbolji duet u 2021. godini

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Iza naših izvođača je uspešna godina, a mnogi od njih odlučili su da ukrste glasove. Kako se kraj godine bliži, vreme je da je sumiramo i izaberemo najbolji duet.

6. Voyage x Breskvica – "Beli grad"


Početkom godine bivši slavni par objavio je zajedničku numeru "Beli grad", a zbog njihovog raskida, koji su tada i potvrdili, nije bilo vrmeena da urade spot, te su, iz postovanja prema obozavaocima, napravili kolaž njihovih privatnih snimaka.

Duet je postao veoma popularan, a na Jutjub platformi pesmu je preslušalo više od 22 miliona ljudi.

7. Cvija x Edita – "Film o nama"

 

U februaru 2021. popularni reper Cvija i Edita Aradinović ukrstili su glasove i objavili duet "Film o nama". Ta kolaboracija naišla je na pozitivne kritike fanova, pa je na Jutjubu pregledana čak devet miliona puta.

Kako je pesma nastala za vreme lockdown-a tokom prvog talasa koronavirusa, odiše melanholičnim tonom. Ono što je svakako izdvaja od drugih pesama je nesvakidašnji spot, koji je u formi animacije.

8. In Vivo x Đogani – "Lili"


Muzička grupa "In Vivo" i Đogani sredinom godine uspostavili su saradnju i snimili novi spot i pesmu pod nazivom "Lili".

Duet je postao pravi hit, što govori i činjenica da je već u prvim satima nakon objavljivanja dostigao 60 hiljada pregleda, dok danas ima gotovo četiri i po miliona zadovoljnih slušaoca.  Ono što je izvođačima bilo posebno zanimljivo je što su pojedine kadrove snimali u zabavnom parku, koji je tada bio otvoren samo za njih.

9. Teodora x MC Stojan – "Voli me voli me"

 

Teodora i Mc Stojan su nas dugo držali u neizvesnosti i najavljivali svoju saradnju koja je ugledala svetlost dana u aprilu 2021, a duet nikoga nije ostavio ravnodusnim. Saradnja je oduševila fanove, pa je pesma dostigla više od 21 miliona pregleda na Jutjubu.

Inače, istog dana ovaj muzički dvojac objavio je i numeru "Candy", a obe su postale ogromni hitovi.

10. Relja x Eevke 8nula8 – "Oguccio sam je"
 


Popularni izvođač Relja Popović izbacio je novi duet "Oguccio sam je" koji je podigao veliku prašinu u javnosti.  U pitanju je, kako je sam pevač istakao, vrsta eksperimenta jer je pesmu snimao sa producentima.

Numera odiše svežinom, novim tvrdim zvukom i puna je simbolike, a za samo tri nedelje, od kada je objavljena, već je pobrojala velike simpatije publike i visoko je pozicionirana na samom trendingu na Jutjubu.

Glasanje traje do 31. decembra u ponoć!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz