Pretraži

DRASTIČNE MERE: Sevićeva će zabraniti Darku da viđa dete?

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/TV1 HD

Ona je rešena da se u potpunosti zaštiti od navodnih laži i manipulacija Lazića, te osim tužbe za povredu časti, pevačica planira da preuzme još jednu meru protiv bivšeg supruga.

  • Anu su veoma pogodile laži koje je Darko nedavno izneo, jer ni najmanje to nije očekivala od njega. Kada je rekao da ćerku Lorenu nije video godinu dana, to ju je veoma pogodilo, pogotovo što je ona insistirala na tome da njihov odnos bude dobar. Zbog toga je objavila dokaze koje govore suprotno i koliko-toliko stala na put njegovim manipulacijama – kaže izvor za domaće medije.


Naime, trudna Ana ovih dana planira da se obrati Centru za socijalni rad, jer na taj način želi da zaštiti svoju ćerku Lorenu.

  • Sevićeva ne želi ništa da prepušta slučaju i ne želi da razmišlja da li je Lorena bezbedna kada vreme provodi sa ocem. Jednostavno se plaši da Darko nije u potpunosti raskrstio sa svojim porocima i ne želi da svoje dete prepušta riziku. Zbog toga razmišlja da se obrati Centru za socijalni rad kako bi razmotrila sve opcije u cilju zaštite svog deteta. Ukoliko joj radnici Centra predlože zabranu viđanja, Ana će pristati i na tu opciju – ispričao je izvor blizak pevačici.

Pevačicu najviše brine to što se njen bivši ni posle teške saobraćajne nesreće koja mu se dogodila nije promenio, već je nastavio da živi istim tempom.

  • Anu veoma uznemiruje činjenica da Darko i nakon stravične saobraćajne nesreće iz koje je jedva izvukao živu glavu i dalje nije mnogo promenio svoj život. Darko i dalje vozi, uprkos tome što mu je odavno oduzeta vozačka dozvola, a Ana ne želi da rizikuje da njena ćerka sedne u automobil sa njim. Ne želi da razmišlja o tome da li će Darko staviti Loreni sigurnosni pojas, da li će prekoračiti brzinu i tako ugroziti sigurnost deteta – završava izvor.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz