Pretraži

DRAŠKO PAO U ZABORAV: Tanja Savić našla novog dečka

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/tanja_savic_fanclub

O njenom ljubavnom životu dosta se spekulisalo, a njena drugarica otkrila je i da je Tanja na tom polju i te kako ispunjena.  • Tanja sve krije kao zmija noge. Kad je pitamo jel ima nekog, da li joj se udvaraju, počne da se smeje, pocrveni i menja temu. Takva je. Ali, poznajem je, vidim da je zaljubljena do ušiju i da joj je uzvraćena ljubav. Sad, da li neće da priča da ne urekne, ili se plaši da se ne sazna, to već ne znam, ali svi sumnjamo da je to neko iz inostranstva – kaže njena drugarica za domaće medije.

Mnogi komentarišu i drastičan preokret u njenom odevanju. Na Tanji je sada sve skupo, lepo usklađeno, sa stilom iskombinovano, a pritom ona i zrači radošću.

  •  U poslednje vreme je napunila orman baš lepom garderobom, počela je da vodi računa o odevanju, i brate, nasmejana je, deluje srećno, ispunjeno. Nema ona problem da kupi sebi te markirane stvari, baš lepo zarađuje, ali ranije je pričala da ne želi da baca pare na krpe koje će da obuče jednom ili dva puta, kad taj novac može da pametnije investira ili potroši na decu – zaključila je drugarica.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz