Pretraži

Drama u životu slavne pevačice ZBOG OCA ODUSTAJE OD KARIJERE I SVADBE!

Showbiz
0
Photo:instagram/fiacuzziphotography

Kada je uspela da se oporavi nakon nervnog sloma koji je doživela 2007. godine, mnogi su verovali da za Britni Spirs više nema prepreka. U trenutku kada je sve delovalo potpuno savršeno u njenom životu i karijeri, popularna pevačica se ponovo našla na teškim mukama. 

——————– Sponsored ——————–

Džejmi Spirs, otac Britni Spirs  je se već neko vreme bori sa zdravstvenim problemima. Nakon što je tokom novogodišnjih praznika završio u bolnici jer mu je puklo debelo crveo, Britni je odlučila da obustavi sve poslovne obaveze.

Tim povodom pevačica se obratila fanovima na Instagramu, otkazavši sve koncerte a "zaledila" je i rad na novom albumu koji je najavila za proleće.

– Ovog puta porodica mi je na prvom mestu – Napisala je Britni između ostalog, ispod fotografije sa roditeljima koju je okačila. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Jan 4, 2019 at 9:01am PST

Nažalost problemima tu nije kraj. Po pisanju britanskog "Daily Mail-a" Britni želi već duže vreme da kruniše svoju dvogodišnju vezu sa fitnes instruktorom Semom Asgarijem. Pevačica i njen 12 godina mlađi partner veruju da su spremni za brak ali i za bebu.

Džejmi Spirs je glavna prepreka njihovim panovima. Od 2008. godine, Džejmi je ovlašćen da zbog labilnog psihičkog stanja svoje popularne ćerke koje je tada uspostavljeno, prouzrokovano nizom skandala koje je imala u javnosti, on bude taj koji će donositi sve bitne odluke u njenom životu. 

Zbog trenutno lošeg zdravstvenog stanja u kojem joj se nalazi otac, Britni izbegava da poteže pitanje oko venčanja a izvori bliski porodici Spirs tvrde da Džejmi i nije preterano oduševljen izabranikom svoje ćerke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess whose birthday is coming up? #princess

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on Nov 29, 2018 at 1:01pm PST

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz