Pretraži

DRAMA U RIJALITIJU: Tara palila stvari, pa uperila plamen u Sha

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Naime, ona je u toku svađe sa reperom Nenadom Aleksićem Sha napravila haos, otvorila je vatru i zapalila svu njegovu garderobu.

Manekenka je tom prilikom najpre okupila stvari bivšeg dečka kako bi ih uništila, a u jednom trenutku je čak sve zapalila, ali i okrenula plamen prema Sha kako bi ga povredila.

Photo: Instagram/tarasimov

Photo: Instagram/tarasimov

 

Zapaljena odeća gorela je u rijalitiju, dok su drugi takmičari pokušavali da smire Simovu. Međutim, čak ni tada bivši par se nije smirivao, već su se sve vreme gađali.

Svakako, ovo im nije prvi put da su se ovako sukobljavali, jer smo prethodnih nedelja imali prilike da čitamo i gledamo situacije kada su se polivali pivom, potom smo videli i trenutke kada je Tara uzela staklo da se seče po ruci, onda kada je Sha od Simove dobio batine, a pre nekoliko dana reper je u rijalitiju pretio i da će da izvrši samoubistvo.



– Jedva sam izdržao napolju da se ne ubijem zbog svega što sam doživeo napolju. Molim vas pustite me da izađem da se borim sam sa svojom glavom. Plašim se da sebi ne napravim nešto, nisam lik koji priča, ja ću stvarno sebi da naudim – kroz suze je govorio reper.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz