Pretraži

Drama na estradnom nebu: Jelena Karleuša i članovi Crnog Ceraka i dalje nisu zakopali ratne sekire, Seka Aleksić podržala koleginicu, a onda se oglasio i Seksi

Showbiz
1
Foto:Instagram:bibismols/karleusastar/seka_aleksic/seksisuperstar

Već nekoliko meseci traje drama između članova grupe Crni Cerak i poznate pevačice Jelene Karleuše, ali tu se priča nije završila. Mnoge kolege sa estrade Jeleni su pružile podršku zbog ovog okršaja, a jedna od njih je i Seka Aleksić.

U par navrata se dešavao okršaj između Jelene Karleuše i članova grupe Crni Cerak, ali tome još uvek nije došao kraj, već se ova drama nastavlja iznova i iznova.

Ovog puta koleginica Seka Aleksić je pritekla u pomoć Jeleni i odbranila je na društvenoj mreži Iks (nekadašnji tviter).

“Na stranu da li volite Jelenu, ali da neki balavac proziva nju i izvodjače koji traju preko 20 godina je van svake pameti. Niko od mojih kolega ne sme da dozvoli da neki balavac koji se juče ispilio kaže “njoj treba da je čast jer deli binu sa mnom”…. Ma nemoj, šolju mleka i u krevet mali! I ovako ti muzika traje kao kisela voda“, napisala je Seka na svom nalogu.

Ubrzo se oglasio i reper Seksi na svom Instagram nalogu i posvetio svoj Instagram stori ovim dvema pevačicama koje su na sceni već nešto više od 30 godina.

@secretfairytale Seksi iz Crnog Ceraka o Jeleni Karleusi #fyp #foryou #foryoupage #fypage #viral #viralvideo #viraltiktok #virall #xyzbca #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #crnicerak #seksisuperstar #anastasijaicurup #jelenakarleusa #karleusa #balkantiktok #balkan #trend #trending #secretfairytale #tiktoksrbija #beograd #hocunafyp #ocunafyp #goviral #fyppppppppppppppppppppppp #foryoupage #foryou #fyp ♬ original sound – secretfairytale

“Je l’ ima neko nov danas da se pridruži Karleuši samo ako može da je u prethodnih pet godina negde nastupao ili izbacio neku pesmu“, rekao je Relja na Instagramu.

Nakon ovog repeprovog obraćanja nijedna od pomenutih pevačica se nije oglašavala, a da li će se nastaviti drama između Jelene Karleuše i rep grupe Crni Cerak ostaje nam da vidimo.

Prisetimo se, ovako je započeo „rat“ između Jelene Karleuše i članova Crnog Ceraka:

Karleuša je u svojoj objavi koju je posvetila njima napisala da su „nepoznati“, kao i da se bave „kriminalnim radnjama“, tačnije „prodajom nedozvoljenih supstanci“.

Foto:Printscreen/Instagram:karleusastar

„Šta su se bre uznemirili ovi neki seoski ‘reperi’ pa prozivaju? Ko vas dira, alo?! Te neki Crni celer (?!), te neki Safer. Pitam druga da mi kaže kako se zovu Indijanci da guglam, jer ne znam ko su, i umesto pesama piše da su dileri droge! (Pa paori, vi ne samo da ste kc reperi, nego ste i kc kriminalci čim vas hvataju po školskim dvorištima dok deci dilujete drogu!) Neka poslušaj kako Beograđanka rola repčugu i neka sanjaju da će ikada imati ovakav skil, hit i slavu! P. S. (Džaba vam kokain seljačine, video košta više nego što ste prodali deci u životu). E da, tekst je napisala kraljica repa Mimi Mercedez. Ovo je poruka svima koji s**u. Rat bre!“, napisala je Jelena na Instagramu.

Nakon ove Jelenine objave nastavila se drama između Jelene i Crnog Ceraka kada ju je Biba spomenuo u njegovoj novoj pesmi “Muhamed“.

Ono što je zanimljiva činjenica u pesmi jeste da Biba u jednom delu spominje i Jelenu Karleušu, i to stihom „pljuje nas i Karli„, aludirajući na situaciju kada je pevačica javno prokomentarisala rad grupe Crni Cerak.

Pevačica se ubrzo snimila uz istoimenu pesmu i to baš uz deo gde Biba spominje Jelenu Karleušu.

@milosph♬ Muhamed – Biba

Ni Đorđe Bibić poznatiji kao Biba nije ostao nedorečen, pa je na svom Instagram storiju repostovao Jelenin snimak uz emoudžije srca.

Foto:Printscreen/Instagram:bibismols

Naravno, ni tu nije bio kraj njihovoj maloj drami, pa je Jelena uoči njihovog zajedničkog nastupa još jednom spomenula članove Crnog Ceraka i poručila da će uskoro postati “Beli Cerak“.

Lackuu i Crnom Ceraku se najviše radujem. Baš jedva čekam da ih vidim. Kad vidim Crni Cerak, mislim da će on postati Beli Cerak u trenutku zbog tog sudara energija. Čula sam da je taj iz Crnog Ceraka rekao da su mu mama i tata branili da sluša Jelenu Karleušu kad je bio mali. Sad će imati priliku da čuje, vidi i gleda JK. Baš se radujem“, izjavila je Jelena.

Nakon Seksija, Biba je odlučio da opis njihovog nedavnog nastupa posveti upravo Jeleni Karleuši.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bibismols (@bibismols)

“Slabo ovo baš, sad vidim što starija koleginica kaže da nećemo dočekati kraj godine u showbiznisu“, napisao je Biba.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz