Pretraži

,,DOŽIVELA SAM PSIHIČKU TORTURU“: Kija Kockar progovorila o najtežim trenucima

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Kija se našom voditeljkom Danicom Nikolić osvrnula na 2019. godinu i na naslove o njenom životu.

  • Ja sam smatrala i čitala sam baš neki tekst, bila je naslovna strana za neki novogodišnji broj, "doček 2019. godine", i naslov je bio: "Želim porodicu i brak." Gledam šta sam izjavila u tom trenutku. Navikla sam se i samo sam htela da nastavim dalje, da se to stvori da kažem po svaku cenu. Ali sad shvatam prvo da mi to nije ni trebalo i ne razmišljam više tako. Bilo mi je teško da se naviknem da živim sama – rekla je ona.

Kockareva je istakla da joj nije bilo teško da živi sama, već nešto drugo.



  • Ja sam bila i odvojena od svog bivšeg supruga. Nego mi je bilo teško da se pomirim sa činjenicom da to nije zauvek. To je jedina stvar. Ja volim da provodim vreme sama, svi znaju da sam asocijalna i komunikativna, ali asocijalna što se tiče toga – objasnila je pevačica.

Kristina je takođe prokomentarisala izjavu njene majke Nadice da joj fali to nešto. Ona je u rijalitiju pominjala dete, ljubav muškarca, ali i porodicu, a Kija se nadovezala na težak period koji je iza nje.

  • Mislim da mi je 2019. godine bio definitivno najteži period. Mislim da je to krenulo nakon moje operacije koju sam imala nažalost. Hvala Bogu sada je sve okej. To je krenulo tada i bilo mi je sve gore i gore, imala sam psihičku torturu i razne vrste tortura od strane jednog pojedinca. Uhvatila sam da me slomi i pozitivna strana i negativna, da mi smeta kad mi neko kaže da cipele treba da budu žute, kosa ovakva, muzika, reportoar, slike, Instagram. Plus sam imala privatno i sve me je to onako slomilo. Hvala Bogu i onda je došla 2020. godina i počela je turneja u Americi i to me nekako vratilo u život. Sklonila sam se od svega toga i vratila se staroj Kiji – izjavila je pevačica za IDJTV.

U novom "IDJHOT Specijalu", koji se emituje petkom od 20 sati na IDJTV-u, možete saznati više detalja o Kiji, koja je govorila i o 2019. godini, koja je za nju bila jedna od najtežih, svom emotivnom životu, ali i o emocijama koje doživela nakon rijalitija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz