Pretraži

„DOSTA PROMENA U MOM ŽIVOTU“: Ksenija Knežević otkrila zašto se povukla iz javnosti, pa iznela dalje planove

Showbiz
0
Photo: Instagram/aleksandar_dramicanin

Ksenija je pet godina bila deo grupe i rame uz rame sa koleginicama Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić je napravila zavidan uspeh.



One su i predstavljale Srbiju 2021. godine na Evroviziji, nakon čega su odlučile da krenu svaka svojim putem i izgrade solo karijere.

I dok su Sanja i Ivana već izbacile nekoliko pesama i krenule sa solo nastupima, Ksenija je uzela neko vreme za sebe da se odmori i skloni od očiju javnosti.

Ona se sada pojavila na promociji jedne koleginice u društvu Sanje Vučić, te je otkrila do kakvih promena je došlo dok je bila na pauzi.

Promenila sam boju kose, nisam nežna plavuša, dosta promena u mom životu. Malo sam odmarala, prijalo mi je, posle duže pauze, izbacujem novu pesmu – rekla je Ksenija Knežević za "Republiku", a potom priznala zašto se povukla sa javne scene, ali i naglasila da uveliko radi na novim projektima i da uskoro izlazi njena prva solo pesma.

Moj život je miran već sedam godina. Meni treba stabilnost, ali za karijeru i muziku, tu mogu da se izdivljam… Inače ne volim da čekam, kad je loša organizacija. Zato sam se povukla, da odmorim, da shvatim šta stvarno želim, koji je pravac za mene, sad sam se našla, nikad nije kasno.  Sad izbacujem pesmu koju je radio Albino, baš je letnja, za klubove… Nisam otela Džehverovićki, nego ga delimo – rekla je Ksenija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz