Pretraži

DOSTA MU JE RIJALITI ZVEZDA: Kanjeova nova devojka sada mora da bude sušta suprotnost od Kim

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Forbes

Kanje je u braku sa Kim sedam godina, a izvor blizak reperu je  rekao za „Page Six“ da želi da njegova naredna devojka bude „umetnica“, objašnjavajući, da tako „mogu da razgovaraju istim jezikom“, kao i da mu je „dosta rijaliti zvezda“.

Međutim, da bi neko mogao da se nazove novom devojkom Kanjea Vesta, ona će morati da ispuni navedeni uslov, posebno ako se ima u vidu činjenica da on sebe upoređuje sa najvećim umetnicima ikada.



  • Ja sam Mikelanđelo. Ja sam Pikaso. Ja sam nesumnjivo najveći umetnik svih vremena. U ovom trenutku to nije ni pitanje. To je samo činjenica – istakao je on u jednom od svojih tvitova, a poznato je da je reper baš na ovoj društvenoj mreži često osuđivan zbog svojih izjava.

Podsetimo, trzavice u njihovom braku počele su proletos, kada je reper odlučio da se kandiduje za predsednika SAD. On je tada izneo niz intimnih detalja iz braka sa Kim, što mu je ona posebno zamerila, a što ga je na kraju i koštalo braka.

Inače, priča o razvodu ovog slavnog para pokrenuta je nakon što je Kanje tokom javnog nastupa otkrio da je Kim htela da abortira jedno njihovo dete. Nakon ovoga su otputovali na odmor i pokušali da spase brak, ali odnos nisu uspeli da izglade. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz