Pretraži

DOSTA JE STRESNO: Nikolija otkrila zbog čega se svađa sa Reljom (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Poznati izvođači Relja Popović i Nikolija Jovanović su odgovarajući na zanimljiva pitanja između ostalog odgovorili i zbog čega se najčešće svađaju.


– Što si bolji vozač? Reci, ajde? – Upitao je Relja Nikoliju, koja je podigla karticu sa svojim imenom kao odgovor na to pitanje.

– Je l mogu da vam otkrijem tajnu? Je l znate da je jedina situacija kada se nas dvoje "posvađamo", a retko se svađamo, je za volanom. Ali bukvalno jedini put. Verovali ili ne, za koliko godina veze. Možda je on bolji vozač, ali ja sam udobniji. On brzo vozi, on na mesto gde GPS kaže da se stiže za 15 minuta, on stigne za pet, a ja za 15. Znači, ja vozim po PS-u i sa mnom je vrlo prijatno voziti se – izjavila je ona. 

Stvarno živi žena po PS-u i da je po njenom prešli bismo granicu za pola sata, a ja je pređem za pet minuta – dodao je Relja.

Tako je, a on je dosta snalažljiviji i to je dosta stresno, pogotovo ako imate neki mini strah – nadovezala se pevačica. 

Koje su anegdote podelili Relja i Nikolija, kao i šta je pevač uputio policiji zbog svoje brze vožnje pogledajte u novom izdanju emisije Quiz. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz